2700TL'ye Sistem Tavsiyesi

RC-K380 ve RC-K350 kasalarından uzak durun. CM kalitesi hissediliyor fakat çok küçük bir kasa 380. Corsair kasa ve belleklerinin Pro versiyonlarını alın. i5 4460 işlemci, MSI PC Mate Z97 anakart ve GTX 970 ekran kartı öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
RC-K380 ve RC-K350 kasalarından uzak durun. CM kalitesi hissediliyor fakat çok küçük bir kasa 380. Corsair kasa ve belleklerinin Pro versiyonlarını alın. i5 4460 işlemci, MSI PC Mate Z97 anakart ve GTX 970 ekran kartı öneriyorum.
Pro serisi belleklerle ne yapacaksın? Ayrıca K380'nin neresi küçük? Yaklaşık olarak 16cm işlemci soğutucu yüksekliği ve yaklaşık 32cm ekran kartı desteği var.

@SypeR, Corsair Spec 01 sizce nasıl bir kasa. İçinde kaliteli bir psu var. Bu sisteme önerilebilir mi?
Önerilebilir fakat tek sıkıntısı işlemci soğutucu yükseklikleri çok alçak. 212 Evo gibi kaliteli bir ürün sığmıyor mesela onlara. Daha Hyper T4 gibi daha küçük modellere yönelmek gerekiyor.

Intel işlemciler oyunlarda AMD işlemcilerden daha iyi performans veriyor diye bir şey yok.

Intel işlemciler Amd işlemcilerden daha çok performans veriyor tabii ki de. SypeR'da AMD kullanıyor ama oda biliyor Intel'in daha iyi olduğunu.

Söylediklerinizi hepsini dikkate alacağım ama bu soylediğiniz toplamalarda Ultra'da açar mı? Bu arada yine herkese teşekkürler.

Amd'nin fx serisi Intel'in i7 serisinden çoğu işlemcisini geçtiğini okumuştum bir yerde.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı