28 GB USB ile ReadyBoost yapılmalı mı?

ChappieSs

Hectopat
Merhabalar bilgisayarım eski kötü bir halde parça alacak bir maddiyatım yok bende kolay bir yolu var mı diye araştırma yaptım. ReadyBoost hakkında bir şeyler gördüm.
Elimde ReadyBoost yapılabilen 28 GB'lık bir USB var yapsam zararı vs. olur mu? Yararı ne kadar olur format atıp öyle yapmayı planlıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

İşletim sistemim şu an Windows 10 fakat 8.1'e geçeceğim bilginize!

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bilgisayarım eski kötü bir halde parça alacak bir maddiyatım yok bende kolay bir yolu var mı diye araştırma yaptım. ReadyBoost hakkında bir şeyler gördüm.
Elimde ReadyBoost yapılabilen 28 GB'lık bir USB var yapsam zararı vs. olur mu? Yararı ne kadar olur format atıp öyle yapmayı planlıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.

İşletim sistemim şu an Windows 10 fakat 8.1'e geçeceğim bilginize!

8.1'e geçince zaten yük azaldığı için bilgisayar hızlanır. ReadyBoost'ın o kadar faydası yok diye biliyorum ama deneyebilirsiniz.

8.1'e geçince zaten yük azaldığı için bilgisayar hızlanır. ReadyBoost'ın o kadar faydası yok diye biliyorum ama deneyebilirsiniz.

Peki şu anki WIN10SISTemime yapsam olur mu? 8.1 geçmemin sebebi bilgisayar zorlanmasın diye bir de sürekli mavi ekran alıyorum çözüm bulamadım. Format atın dediler o yüzden Win 8.1 de kullanışlı az kasar diye düşündüm.
Aynı modeli kullanıyoruz hocam. Cruzerblade modeli. ReadyBoost'ta o kadar fazla performans vermiyor. Kendis işu an emekli ReadyBoost çok yordu onu.

Anladım. Hocam peki herhangi bir sıkıntı yaşamadınız değil mi. Sizce şu an yapmam mantıklı mı?

Peki şu anki Windows10 sistemime yapsam olur mu? 8.1 geçmemin sebebi bilgisayar zorlanmasın diye bir de sürekli mavi ekran alıyorum çözüm bulamadım. Format atın dediler o yüzden Win 8.1 de kullanışlı az kasar diye düşündüm.

Biraz performans belki artar onun dışında sisteminiz düşükse 8.1'e geçin. Farkı hissedersiniz.

Peki şu anki WIN10SISTemime yapsam olur mu? 8.1 geçmemin sebebi bilgisayar zorlanmasın diye bir de sürekli mavi ekran alıyorum çözüm bulamadım. Format atın dediler o yüzden Win 8.1 de kullanışlı az kasar diye düşündüm.

Anladım. Hocam peki herhangi bir sıkıntı yaşamadınız değil mi? Sizce şu an yapmam mantıklı mı?

Mantıklı olabilir. Sıkıntı yaşamadım, 1 ay boyunca ReadyBoost'ta kullandım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı