Genelleme değil.. Bilinen bir gerçek. İstediğiniz kadar inkar edin. Hatta bunu Türk kızlarının çoğu bile kabul ediyor.Sapık ve tacizci gibi davranmazsan yemezsin. Ben de bıktım şu 'Türk kızı' genellemelerinden.
The Red pill olmasın o ?Bu konudaki mesajlar bana saçma sapan olan blackpill felsefesini hatırlattı.
Redpill felsefesi ile blackpill felsefesi çok zıt. Araştırmanızı öneririm ama blackpill felsefesini sakın benimsemeyin. Pesimizmden farkı yok çünkü.Genelleme değil.. Bilinen bir gerçek. İstediğiniz kadar inkar edin. Hatta bunu Türk kızlarının çoğu bile kabul ediyor.
The Red pill olmasın o ?
Masum bile olsan iftiradan korkma diye birşey yok. Haksız yere iftiraya uğrasan bile bunun psikolojik etkisi azımsanacak kadar az değil.Sapık ve tacizci olmadığın kişiler sana sapık ve tacizci damgası yapıştırdıysa bu şımarıklığı ve terbiyesizliği kişisel algılayıp tribe girmene gerek yok. Haklı olduğuna inanan adam iftiradan korkmamalı.
Genelleme değil.. Bilinen bir gerçek. İstediğiniz kadar inkar edin. Hatta bunu Türk kızlarının çoğu bile kabul ediyor.
Çünkü onlar yakışıklı ama biz çirkiniz.İlişkisi olanların nasıl ilişkisi var o zaman hocam? Yıkıklığı başkalarına mal etmenin anlamı yok. Yeterince yapıcı yaklaşmaya çalıştım sana.
Yok abi kafa yapınız hatalı.Çünkü onlar yakışıklı ama biz çirkiniz.
Benim "yapıcı yaklaşılmaya" ihtiyacım yok. Sanırım konuyu yanlış anladınız. Sadece bilinen ve kızlar tarafından bile kabul edilen gerçekleri birkez daha hatırlatmak amacıyla açtım bu konuyu. Yinede teşekkürler.İlişkisi olanların nasıl ilişkisi var o zaman hocam? Yıkıklığı başkalarına mal etmenin anlamı yok. Yeterince yapıcı yaklaşmaya çalıştım sana.
Eğer tanışıyor olsaydık ve sana yazsaydım bana düşman kesilirdin.Yok abi kafa yapınız hatalı.
İncelim zaten, onu anladım artık.Abi tıpkı bir Incel birey gibi konuşuyorsunuz ya çıldırmamak elde değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.