28 yaşına kadar hiç sevgilim olmadı

Var tabi olmaz mı.. aynı yaşta olduğum bir kız var. Ama sessiz içine kapanık erkeklerle hiç muhattap olmayan ben gibi birisi.. Boyu 1.55 falan güzel denilebilecek seviyede.. Git asıl falan benim tarzım değil.
Git çıkışta kahve içmeye davet et, samimi falan ol. Çıkma teklifi etmene falan gerek yok o sana bir süre sonra eder zaten. (o da istiyorsa)

Üzüldüm atak demene. Ortam yumuşasın gülüşelim biraz diye takılıyordum. Şaşırtmıyorsunuz derken anlamadım ne demek istediğini. Ne zararım oldu ki?

Dalga geçme amaçlı yazdığınızı sanmıştım. Kusura bakmayın 👍
Git çıkışta kahve içmeye davet et, samimi falan ol. Çıkma teklifi etmene falan gerek yok o sana bir süre sonra eder zaten. (o da istiyorsa)
Sanmıyorum istediğini.. Ara sıra göz göze geldiğimiz oluyor ama başka bir numara yok. O ışık yok yani.. Selam ve günaydın diyen erkeklere bile cevap vermeyen bir kız.. Tuhaf birisi. Bu tabirden nefret ediyorum ama "Kezban" tarzı bir kız sanırım..

Son düzenleme:
Dalga geçme amaçlı yazdığınızı sanmıştım. Kusura bakmayın 👍

Sanmıyorum istediğini.. Ara sıra göz göze geldiğimiz oluyor ama başka bir numara yok. O ışık yok yani.. Selam ve günaydın diyen erkeklere bile vevap vermeyen bir kız.. Tuhaf birisi. Bu tabirden nefret ediyorum ama "Kezban" tarzı bir sanırım..
İşte, biz asla istediğimiz bir partnere sahip olamayacağız ahbap.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı