O zaman ben de red pillcilerin ne yaptığı kendini bağlar diyorumanlaştık mı ? Ayrıca insanları neden ayrıştırmaya ve bir kalıba sokmaya çalışıyorsunuz ? Farklı düşünen birileri sizin için neden problem merak ettim doğrusu..
Kardeşim bak ben saygılı bir insanımdır. Düzgünce hakaret etmeden yazmayacaksan lütfen yazma.. Nefret dili olan insanlara tahammülüm yok.
Anlamıyorum biliyorum.. Çünkü baya şahit oldum.
Daha okuduğunu anlamıyorsun. Red pill olayının kendisi saçma, bak tekrar ediyorum "kendisi" saçma. Red pill'in direkt kendisi saçma olduğu için o kitapçıkta yazanları uygulayan da "saçma şeyleri uygulayan bir insan" olmuş oluyor haliyle.
Mesela terör örgütü tarafından beyni yıkanıp gidip meydanda canlı bomba olarak kendini patlatan birisi o saçmalığın kendisi olan terör örgütünün maddelerini uygulamış olur. Red pill denilen bir deli uydurması da aynı bu örgüt gibi saçmalık pompalıyor sadece.
Feminizm maddelerinde saçma bir şey yok, gerisi uygulayanın kendisine kalmış.
----
- Red pill kadınlar hakkında bu kadar kafa patlatıp, okuyucularına "kadınları iplemeyin" felsefesi sunan çelişkili bir saçmalıktır.
- İnsanlar tek tip olmadığı için onlara bir kitapçık verip "al bu maddedekiler gibi" davran demek başlı başına bir saçmalıktır.
- Kadınlarla arası iyi olan erkeklerin %95'i red pill saçmalığını duymamıştır bile.
- Red pill'i bu kadar savunuyorsan o maddedekileri uygula, senin de bir sevgilin olsun o zaman.