28 yaşında hiç sevgilim veya normal kız arkadaşım olmadı

Aradan bir süre geçmiş yaş 29'u geçti. Hala bir değişiklik yok. Zaten olacağını sanmam belli bir yaşa kadar olmuyorsa zaten zorlamamak lazım.
Zaten tip vs iyi olsaydı lise dönemimde boş geçmezdi ilerisi de boş geçmezdi.
Yapacak bir şey yok kısmet.
 
93 doğumluyum hiçbir tane bile sevgilim olmadı. İşin kötü yanı normal kız arkadaşım bile olmadı. Lisede de pek muhabbetim yoktu kızlarla. Bir kızla dışarıya çıkıp gezmedim oturup bir çay kahve bile içmedim. Bir kere ücretli ilişkim oldu ondan da bir şey anlamadım. Tipim iyi değil ama çok da kötü değil. Şu an inanın bir kızla nasıl konuşulur davranılır hiç bilmiyorum. Boyum 180cm ama şu ankilom var biraz önceden spor yapıyordum fittim. Şu an hayatta hiçbir amacım yok sadece işe gelip gidiyorum o kadar iş yerinde de 1 tane kız yok hep erkek. Telefon listemde bile 1 tane kız bile yok arada sırada konuşsak buluşsak. Bazen zoruma gidiyor bu durum ben de isterdim sevmek sevilmek ama hiç olmadı. Tipi iyi olan arkadaşlarım hep kızlardan teklif vs alıyordu ya da konuşmak istediğinde red yemiyordu. Bazen kafede falan bakışayım diyorum bana bakan kız bir daha bakmıyor adım atacak yerde yok. Arkadaşlarım neler neler yapıyor ben sadece dinliyorum. Hayatın en güzel yaşlarını hep boş geçirdim. Bu saatten sonra olsa da evlilik için olur fakat ben evlenmekte istemiyorum. Daha bir kızın elini bile tutmamışken evlenmek vs çok saçma geliyor. Yaşıtım bir kız neler görmüştür neler yapmıştır ben hiçbirini yapmadım. Benim gibi olan var mı? Nasıl zaman geçiriyorsunuz neler tavsiye edersiniz? Mutlu olamıyorum hep bir eksik var.

İlk önce kendi kendine mutlu olmayı öğren, sonra o mutluluğu paylaşacak birisini bul. Diğer türlü ilişki kurduğun kişiyi de mutlu edemezsin.
 
Kız arkadaşın olması bence saçma bir şey. Ciddi düşünmediğin bir kızla neden ilişki yaşarsın ki? En iyisi 18-24 yaşlarında evlenme çağında ciddi bir ilişkin olmasıdır bence. Bana da bakan kız görmedim hiç, çok ta gerek yok yani. Kendinden başka kimse değerli olamaz, sen hayatını mutlu yaşıyorsan gerisi seni hiç ilgilendirmesin. Kız arkadaşım yok diye üzülmenin ve kendini bitirmenin hiç manası yok. Sen kendi hayatını iyileştirmek için çaba sarfet, hiç düşünmediğin ve aklına gelmeyecek bir anda birisini bulursun. Hiç kimseyi bulamayıp zorunlu olarak bekar kalmak nadir bir durum bence.
 
Aradan bir süre geçmiş yaş 29'u geçti. Hala bir değişiklik yok. Zaten olacağını sanmam belli bir yaşa kadar olmuyorsa zaten zorlamamak lazım.
Zaten tip vs iyi olsaydı lise dönemimde boş geçmezdi ilerisi de boş geçmezdi.
Yapacak bir şey yok kısmet.

Tipim yok param yok gibi bahanelerin arkasına saklanırsan bir 29 yıl daha yalnız yaşar ölürsün. Git biraz özgüvenin olsun spor salonuna yazıl arada kafeye git otur kalk yeni arkadaşlıklar edin ortam değişince otomatik olarak her şey gelir. Böyle işten eve evden işe kendine bakma ye iç armut piş ağzıma düş. Herkes sanki çok yakışıklı ağzın laf yapsın elin yüzün düzgün olsun yeter.
 
Böyle şeyler direkt birinin yanına gidip konuşularak olacak işler değil. Yada cafede bakışayım gibi. İlk önce en önemlisi öz güveniniz olması lazım. Ve sonra da arkadaş ortamınızın çok olması lazım. Erkek arkadaş ortamından bahsediyorum. Çünkü ortamınız olmadan hiç bir şekilde sevgili yada eş bulamazsınız. ''Görücü usulü ayrı''. Demek istediğim edinebildiğiniz kadar erkek arkadaş edinin ki, Gezdiğiniz de veya kafeye gittiğiniz de elbet sevgililerini getireceklerdir. Ve sevgilileri de kız arkadaşlarını getirecektir. Kaynaşma yaşanırsa orada yaşanır. Yok asansörde gördüğüm kıza orada adını sorayım, yok kafede gördüğüm kızı keseyim, yok yolda geçen kızın instasını almaya çalışayım. Yok bunlar gerçekleşemeyecek şeyler ve çok gereksiz taktiler. Kendinizi sapık gibi gösterirsiniz hiç gerek yok. Akışına bırakmanız gerekir. Bazı arkadaşlar hayal kurmuş yorumlarda bilmem git boş gördüğün bir bayanın yanına otur falan pardon da hangi filmdi o?. Siz sadece çok akışına bırakmışsınız ve sanırım özgüven eksikliğiniz de var.
 
Arkadaşlar bulaşmayın yapmayın diyorsunuz ancak adam 28 yaşına gelmiş, aynı zamanda sizin ilişkiniz kötü geçti diye her ilişki kötü geçecek diye bir şey yok. 28 yaşındaki birisi için böyle bir durum gerçekten normal değil. Nerden bileceksiniz, belki ailesi baskı yapıyor artık evlen vs. gibisinden?
 
Seçici biriysen işin zor .
Yeteneğine göre de aşık olunabiliyor, herşey tip değil .
Normal değil bence , Ya çok kasıyorsun yada açık sözlü değilsin .
İş okul veya sosyal yerlerde rahat davranmak ilgi çeker .
Umursamamazlikta yetenektir.
Dur kapıyı açayım dedim markete giren kıza , yarım saat gözünü benden alamadı .
Arayan bulur yada ararlarsa seni bulurlar
 
Hocam bu saatten sonra görücü usülü bile zor olur bence. Bir tanıdığım 30 yaşında yetenekli bir yazılımcı olduğu halde evlenemedi. Görücü usulü olarak şansınızı deneyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı