Üniversitede hoşlandığım kıza açıldığımda çirkin ördek yavrusu sen kimsinde benle sevgili olacaksın demişti en son açıldığımdaKız degilsin hocam git adım at adım atmazsan normal.
Yok sanal mecra değildi sınıftan birisiydi sadece bir tanesine göre değil ayrıca lisedede reddedildim tipim değilsin dedi oda@juken bir tane kıza göre bunu belirlemek saçma ki. Normalde bu kadar ters de reddetmezler ya şanssızlık olmuş ya da sanal mecralarda falan eğlence arayan biri de olabilir.
Ha bu arada abimde 38 yaşında hiç sevgilisi olmamış onunda@juken bir tane kıza göre bunu belirlemek saçma ki. Normalde bu kadar ters de reddetmezler ya şanssızlık olmuş ya da sanal mecralarda falan eğlence arayan biri de olabilir.
@juken çok soyut bırakıyorsun ama. Mesela nasıl reddedildin anlattığın kadarıyla açılmak hata. Lisede falan yapıp başarılı sonuç alan olabilir ama ben bayağı uzun süredir çoğu kişinin red yeme sebeplerinden biri olarak görüyorum. İşi çok iyi goturuyosundur sonra kız gider sorar biz neyiz diye ondan sonra gider anlatırsın. Ama aklıma gelen ilk şey çirkin veya standart altı olmaktan çok muhtaç öz güvensiz olman ve bunu karşıya hissettirmen. Her kız ters davranmayabilir ama çoğu ters tepecektir. Tip niye çok önemli değil diyorum ilk sebep bakım fizik falan kendi çapında tabii ki önemli bunlara dikkat ettiğini varsayıyorum. Ülkede yakışıklı nüfusu çok az. Yüz kişiden belki 5 kişi onlarda da flört etmeyi bilmeyenler de var. Bir kız böyle aşırı sert kriter koyup kendini yalnızlığa mahkum etmez.
@juken çok soyut bırakıyorsun ama. Mesela nasıl reddedildin anlattığın kadarıyla açılmak hata. Lisede falan yapıp başarılı sonuç alan olabilir ama ben bayağı uzun süredir çoğu kişinin red yeme sebeplerinden biri olarak görüyorum. İşi çok iyi goturuyosundur sonra kız gider sorar biz neyiz diye ondan sonra gider anlatırsın. Ama aklıma gelen ilk şey çirkin veya standart altı olmaktan çok muhtaç öz güvensiz olman ve bunu karşıya hissettirmen. Her kız ters davranmayabilir ama çoğu ters tepecektir. Tip niye çok önemli değil diyorum ilk sebep bakım fizik falan kendi çapında tabii ki önemli bunlara dikkat ettiğini varsayıyorum. Ülkede yakışıklı nüfusu çok az. Yüz kişiden belki 5 kişi onlarda da flört etmeyi bilmeyenler de var. Bir kız böyle aşırı sert kriter koyup kendini yalnızlığa mahkum etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.