28 yaşındayım ve hiç sevgilim olmadı

juken

Hectopat
Daha fazla  
Sizce bu durum normal mi? Bu yaşıma kadar hiçbir kız benden hoşlandığını söylemedi. Ağustos'ta 28 yaşımı dolduracağım.

@juken bir tane kıza göre bunu belirlemek saçma ki. Normalde bu kadar ters de reddetmezler ya şanssızlık olmuş ya da sanal mecralarda falan eğlence arayan biri de olabilir.
Yok sanal mecra değildi sınıftan birisiydi sadece bir tanesine göre değil ayrıca lisedede reddedildim tipim değilsin dedi oda

@juken bir tane kıza göre bunu belirlemek saçma ki. Normalde bu kadar ters de reddetmezler ya şanssızlık olmuş ya da sanal mecralarda falan eğlence arayan biri de olabilir.
Ha bu arada abimde 38 yaşında hiç sevgilisi olmamış onunda

Son düzenleme:
@juken çok soyut bırakıyorsun ama. Mesela nasıl reddedildin anlattığın kadarıyla açılmak hata. Lisede falan yapıp başarılı sonuç alan olabilir ama ben baya uzun süredir çoğu kişinin red yeme sebeplerinden biri olarak görüyorum. İşi çok iyi goturuyosundur sonra kız gider sorar biz neyiz diye ondan sonra gider anlatırsın. Ama aklıma gelen ilk şey çirkin veya standart altı olmaktan çok muhtaç özgüvensiz olman ve bunu karşıya hissettirmen. Her kız ters davranmayabilir ama çoğu ters tepecektir. Tip niye çok önemli değil diyorum ilk sebep bakım fizik falan kendi çapında tabi ki önemli bunlara dikkat ettiğini varsayıyorum. Ülkede yakışıklı nüfusu çok az. Yüz kişiden belki 5 kişi onlarda da flört etmeyi bilmeyenler de var. Bir kız böyle aşırı sert kriter koyup kendini yalnızlığa mahkum etmez.

@juken çok soyut bırakıyorsun ama. Mesela nasıl reddedildin anlattığın kadarıyla açılmak hata. Lisede falan yapıp başarılı sonuç alan olabilir ama ben bayağı uzun süredir çoğu kişinin red yeme sebeplerinden biri olarak görüyorum. İşi çok iyi goturuyosundur sonra kız gider sorar biz neyiz diye ondan sonra gider anlatırsın. Ama aklıma gelen ilk şey çirkin veya standart altı olmaktan çok muhtaç öz güvensiz olman ve bunu karşıya hissettirmen. Her kız ters davranmayabilir ama çoğu ters tepecektir. Tip niye çok önemli değil diyorum ilk sebep bakım fizik falan kendi çapında tabii ki önemli bunlara dikkat ettiğini varsayıyorum. Ülkede yakışıklı nüfusu çok az. Yüz kişiden belki 5 kişi onlarda da flört etmeyi bilmeyenler de var. Bir kız böyle aşırı sert kriter koyup kendini yalnızlığa mahkum etmez.

Şimdi sen dürüstçe cevap ver soldaki mi daha şanslı bu konuda sağdaki mi ha benim tipim soldakinden de kötü orası ayrı boyum 1.65 kulaklarım kepçe burnum büyük ve gözlük kullanıyorum çenemde geride

@juken çok soyut bırakıyorsun ama. Mesela nasıl reddedildin anlattığın kadarıyla açılmak hata. Lisede falan yapıp başarılı sonuç alan olabilir ama ben bayağı uzun süredir çoğu kişinin red yeme sebeplerinden biri olarak görüyorum. İşi çok iyi goturuyosundur sonra kız gider sorar biz neyiz diye ondan sonra gider anlatırsın. Ama aklıma gelen ilk şey çirkin veya standart altı olmaktan çok muhtaç öz güvensiz olman ve bunu karşıya hissettirmen. Her kız ters davranmayabilir ama çoğu ters tepecektir. Tip niye çok önemli değil diyorum ilk sebep bakım fizik falan kendi çapında tabii ki önemli bunlara dikkat ettiğini varsayıyorum. Ülkede yakışıklı nüfusu çok az. Yüz kişiden belki 5 kişi onlarda da flört etmeyi bilmeyenler de var. Bir kız böyle aşırı sert kriter koyup kendini yalnızlığa mahkum etmez.

Komik bir şey mi var hocam

Dosya Ekleri

• IMG_5312.jpeg
    IMG_5312.jpeg
    64 KB · Görüntüleme: 194
Son düzenleme:
@juken
1- Tanıdığın bir insana açıldığına emin ol.
2- O kişi ile aranızın çok iyi olduğuna ve gerçekten ama bak gerçekten iyi karakterli bir insan olduğuna, sana saygı duyduğuna emin ol. Bunlardan birisini eksik yaparsan reddedilirsin. Eğer bunları eksik yapıp da kabul edilenler varsa, ki var, senin saplantı ile sorduğun şekli ile yakışıklılardır ancak o ilişkide menfaat her şeyin önündedir, sadakat yoktur.

2- Kimse sana açılmayacak.

3- Soldaki kişi kendine baksa idi, eşşşek gibi yiyip obez olmasaydı, eşşşek gibi yediği için yüzünde sivilce çıkmasaydı, spor yapsaydı, sağlıklı beslense idi, güzel kıyafetler giyinse idi (ki kıyafet insanı adam eder. Sana yakışan güzel şeyler giyin ve kendine değer ver.) o herif öyle olmazdı. Sağdakini örnek almasını tavsiye ediyorum.

Unutma! İnsanlar kendilerine iyi bakmadıkları için ve kendilerine yakışan tarzda olmadıkları için çirkin görünürler. Evet, elbette doğuş gereği fazla güzel ve yakışıklı olan insanlar vardır ancak onlar bile kendilerine bakmazlarsa çirkin olurlar.
Hayır, eğer bir mutasyon ya da hastalığı yok ise kimse çirkin doğmaz.

4- İlk bakışta çirkin gelen insanlar ile tanıştığın zaman, onlarla uzunca vakitler geçirdiğin zaman artık onun tipini sorgulamamaya başlarsın. O çirkinse bile onun iyi huylu bir insan olduğunu bilmen senin o çirkinliği kafana takmamanı sağlar. Eğer tanıdığın ve iyi huylu olduğunu düşündüğün bir insanı her gördüğünde çirkin buluyorsan sen bir hayvansın ya da psikolojik olarak bu tip meselesine çok çok fazla kafaya takmışsın demektir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı