2K 144 Hz ve monitör önerisi

standın oturmaması Evet arkadaşlar monitör geldi şükür ne ışık sızması var ne renkleri kötü ne de ölü piksel çıktı. Gerçekten mükemmel gözüküyor ve beklediğimden çok daha büyük gözüküyor asusun 24 inç yanında bebek gibi kaldı şaşırdım. Fakat bir sorunum var stand tam oturmadı ve ekran yamuk duruyor standı nasıl oturacağım bilemedim. Sıktım ama işe yaramadı maalesef sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi internette bulamadım. Videosu ekte mevcut. @Saint Lucia

Çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayacak insanlar olacağını tahmin ediyorum alt kapağı takarken monitörün ayağına doğru standı bastırıp vidayı öyle sıkarsanız oluyor yoksa arada boşluk kalıyor. Monitör müthiş bu arada sorun çıkacak diye korkuyordum en çok şikayet edilen ışık sızması bile yok. Bu teknoloji işinde hep şanslıyım ne güzel.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2023-11-02 at 16.36.43.jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-02 at 16.36.43.jpeg
    210,6 KB · Görüntüleme: 68
  • WhatsApp Image 2023-11-02 at 16.36.43 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2023-11-02 at 16.36.43 (1).jpeg
    243,9 KB · Görüntüleme: 66
Son düzenleme:
Çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayacak insanlar olacağını tahmin ediyorum alt kapağı takarken monitörün ayağına doğru standı bastırıp vidayı öyle sıkarsanız oluyor yoksa arada boşluk kalıyor. Monitör müthiş bu arada sorun çıkacak diye korkuyordum en çok şikayet edilen ışık sızması bile yok. Bu teknoloji işinde hep şanslıyım ne güzel.

Güle güle kullanın hocam.
Teknik olarak güzel ürün olduğunu söylemiştim. 👍

Konuyu son kez hortlatıyorum. Dostlar benim mavi ışığa duyarlı olduğum gayet net artık bu saatten sonra monitör fark etmiyor her türlü mavi ışık beni rahatsız ediyor. Ama bu monitörün mavi ışık filtresini övmeden geçemem. Gerçekten o kadar güzel bi filtre atıyor ki hem mavi ışık hiç rahatsız etmiyor hem de renkler çok canlı kalmayı başarıyor. Default premium color modunda mavi ışık filtresini attım ve hala capcanlı olmasına rağmen 0 rahatsızlık duydum. Kullandığım 165 hz Asus'un en büyük sıkıntısı level 2 mavi ışık filtresi atmak zorunda kalmam ve bunu attıktan sonra ekranın resmen kapkaranlık olması gündüz görüşümün çok azalmasıydı. Yani bazen gerçekten internette yazılan kötü yorumları dinlememek gerekiyor insanlar kusur bulmaya çalışıyor gibi. Kademeli olarak son birkaç yıldır monitör deneyimleyen biri olarak aradaki mavi ışık filtrelerindeki fark çok bariz.

Konuyu son kez hortlatıyorum. Dostlar benim mavi ışığa duyarlı olduğum gayet net artık bu saatten sonra monitör fark etmiyor her türlü mavi ışık beni rahatsız ediyor. Ama bu monitörün mavi ışık filtresini övmeden geçemem. Gerçekten o kadar güzel bi filtre atıyor ki hem mavi ışık hiç rahatsız etmiyor hem de renkler çok canlı kalmayı başarıyor. Default premium color modunda mavi ışık filtresini attım ve hala capcanlı olmasına rağmen 0 rahatsızlık duydum. Kullandığım 165 hz Asus'un en büyük sıkıntısı level 2 mavi ışık filtresi atmak zorunda kalmam ve bunu attıktan sonra ekranın resmen kapkaranlık olması gündüz görüşümün çok azalmasıydı. Yani bazen gerçekten internette yazılan kötü yorumları dinlememek gerekiyor insanlar kusur bulmaya çalışıyor gibi. Kademeli olarak son birkaç yıldır monitör deneyimleyen biri olarak aradaki mavi ışık filtrelerindeki fark çok bariz.
Merhaba,

Bende 2k monitör arıyorum uzun zamandır siz msi 'ın hangi modelini aldınız ve kaç inç?

Hayırlı olsun. Memnun musunuz peki. Benim aklımda oled almak da var ama çok pahalı. Bide msi 'ın alttaki modeli vardı 9-10k civarı onu kaçırdığıma üzülmüştüm şuan piyasada bulamıyorum. Peki g274qpx ile G274QPF arasında hz dışında fark var mı acaba?

g274qpxle farkını bilmiyorum muhtemelen tek farkı hzdir ama 10k değildir o model 13k falandır. qpf olanla benim aldığım farklı G274QPF - G274GPF QD'nin bi alt modeli. QD olan daha pahalı ve yeni. 1 gün oldu alalı memnunum şimdilik.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı