camgibiyim
Hectopat
standın oturmaması Evet arkadaşlar monitör geldi şükür ne ışık sızması var ne renkleri kötü ne de ölü piksel çıktı. Gerçekten mükemmel gözüküyor ve beklediğimden çok daha büyük gözüküyor asusun 24 inç yanında bebek gibi kaldı şaşırdım. Fakat bir sorunum var stand tam oturmadı ve ekran yamuk duruyor standı nasıl oturacağım bilemedim. Sıktım ama işe yaramadı maalesef sorunun çözümünü bilen yardımcı olabilir mi internette bulamadım. Videosu ekte mevcut. @Saint Lucia
Çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayacak insanlar olacağını tahmin ediyorum alt kapağı takarken monitörün ayağına doğru standı bastırıp vidayı öyle sıkarsanız oluyor yoksa arada boşluk kalıyor. Monitör müthiş bu arada sorun çıkacak diye korkuyordum en çok şikayet edilen ışık sızması bile yok. Bu teknoloji işinde hep şanslıyım ne güzel.
Çözdüm arkadaşlar aynı sorunu yaşayacak insanlar olacağını tahmin ediyorum alt kapağı takarken monitörün ayağına doğru standı bastırıp vidayı öyle sıkarsanız oluyor yoksa arada boşluk kalıyor. Monitör müthiş bu arada sorun çıkacak diye korkuyordum en çok şikayet edilen ışık sızması bile yok. Bu teknoloji işinde hep şanslıyım ne güzel.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: