2K ve 144 Hz monitör önerisi

herkese teşekkürler daha iyi bildiğiniz varsa 10.000 tl geçmicek önerilerinizi bekliyorum

güzel öneriler fakat gigabyte daha yatkın geldi

Güzel öneriler fakat Gigabyte daha yatkın geldi
Her iki modelde daha iyi. Daha ergonomikler, daha iyi renklere sahipler, daha seriler vs.

Gigabyte M27Q'da bir seçenek fakat rev2.0 modelininde Rtings'in incelemesine bakılırsa pek artısı yok rev1.0 modeline göre.

G274QPF-QD modelini bir ay kullanmış biri olarak önermiyorum. Evet renk paleti olarak geniş ancak hem hazır gelen fabrikasyon profiller kötü hem de panelin vadettiği renk doğruluğunu tam olarak ayarlayabileceğiniz ayar çeşitliliğine sahip değil.

Profillerin sıfırlanması, etkisiz kalması gibi yazılımsal problemlerine değinmiyorum bile.

G274QPF-QD modelini bir ay kullanmış biri olarak önermiyorum. Evet renk paleti olarak geniş ancak hem hazır gelen fabrikasyon profiller kötü hem de panelin vadettiği renk doğruluğunu tam olarak ayarlayabileceğiniz ayar çeşitliliğine sahip değil.

Profillerin sıfırlanması, etkisiz kalması gibi yazılımsal problemlerine değinmiyorum bile.
Model zaten forumda sorunlu olarak biliniyor, fakat sorun yaşamayıp memnun kalanların sayısıda o kadar fazla.

Normalde önermeye biraz çekinirdim fakat herkes sorunlar ile karşılaşacak diye bir şey olmadığından dolayı seçenek olarak sunuyorum.

Model zaten forumda sorunlu olarak biliniyor, fakat sorun yaşamayıp memnun kalanların sayısıda o kadar fazla.

Normalde önermeye biraz çekinirdim fakat herkes sorunlar ile karşılaşacak diye bir şey olmadığından dolayı seçenek olarak sunuyorum.
Aslında bende o memnum olan taraftaydım ancak özellikle OSD menüsünün ayar olarak yetersiz olması ve yazılımsal sıkıntıları soğuttu beni. Yoksa panel olarak gayet iyi.

Ben şahsen renk paleti geniş olup fabrikasyon olarak kötü kalibre edilmiş bir ürün yerine Dell G2724D gibi fabrikasyon renk doğruluğu iyi olan bir modelin alınmasını tavsiye ederim. Öyle ki kulllandığım Alienware 2521HFLA 240 Hz. modeli bile MSI'dan daha iyi renk doğruluğu ile geliyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı