2K 144Hz 1MS monitör tavsiyesi

Kontolaf

Centipat
Sistemi yeni topladım: RX 5700xt Nitro+ ve Ryzen5 3600. Eski monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum. MSI MPG27CQ modelini beğendim. Önerileriniz ya da halihazırda kullandığınız ve memnun kaldığınız aynı özelliklerde başka seçenekler varsa duymak isterim. Teşekkürler.

Sistemi yeni topladım: RX 5700xt Nitro+ ve Ryzen5 3600. Eski monitörümü değiştirmeyi düşünüyorum. MSI MPG27CQ modelini beğendim. Önerileriniz ya da halihazırda kullandığınız ve memnun kaldığınız aynı özelliklerde başka seçenekler varsa duymak isterim. Teşekkürler.
Samsung LC27HG70'e de bakabilirsiniz, ben bu iki model arasında kaldım ve hangisi daha iyi indirime girerse onu alacağım.

Monitör olarak MSİ firmasını önermiyorum, Dell 27" S2719DGF 155HZ 1ms 2K 2xHDMI DP QHD Gaming Monitör | ITOPYA
Hoşunuza giden Monitör'ü alabilirsiniz.

Monitör olarak MSİ firmasını önermiyorum, Dell 27" S2719DGF 155HZ 1ms 2K 2xHDMI DP QHD Gaming Monitör | ITOPYA
Hoşunuza giden Monitör'ü alabilirsiniz.
Hb linki 4ms yazıyor, yanlışlıkmı var açıklamada

MSI Optix'lerden hiç birini önermiyorum. Uzun uzun deneyimleme şansım oldu hiç memnun kalmadım. Bir çok sıkıntısı var. MSI dışı bir markaya yönelin.
Nedeni nedir? Olumsuz bir incelemeye rastlamadım hiç. MAG serisi hakkında da düşünceleriniz aynı mı? Samsung LC27HG70 hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Bu modeli çok beğendim ama standı benim masama uygun değil, alternatif ayakta bulamadım maalesef.

Benimde arayışım VA panel yönünde, VA panellerde 1ms yokmu demek peki bu?
VA Panel için 4 ms bence iyi bir değer, 1ms var ancak aşırı pahalı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı