2K 144Hz ve üzeri 1ms monitör tavsiyesi

Bütçe
3000-3300

MyMlk

Hectopat
Yer
Safranbolu-Türkiye
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X ve AMD Ryzen 5 5600X temel parçalarından oluşan bir sistem siparişi verdim.
Bu sistem için monitör tavsiyesine ihtiyacım var ve açıkcası fazlasıyla kafam karıştı bir türlü karar veremiyorum.

Bütçem maksimum 3000-3300 TL civarı.

Monitörde kesin olmasını istediğim özellikler 2k çözünürlükte 144hz veya üzeri yenileme hızı ve 1ms tepki süresi olması. Ek olarak pivot özelliği olmasını tercih ederim ama benim için olmazsa olmaz bir özellik değil. Onun dışında curved veya düz olması fark etmez.

Genel olarak hem Cs:Go gibi rekabetçi oyunları hem Rdr2, Witcher 3,Assassin's Creed gibi hikayeli oyunları oynayacağım ve özellikle hikayeli oyunlarda manzaranın tadını çıkararak oynamak istiyorum.

Bu konudaki tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.

Araştırma yaparken hoşuma giden ama emin olamadığım bazı monitör modellerin linkleri:
https://www.hepsiburada.com/aoc-q27...hd-monitor-p-HBV00000T0RU4?magaza=Hepsiburada
AOC CQ27G2U 27" 1ms 144Hz FreeSync WLED VA QHD Curved Gaming (Oyuncu) Monitör - incehesap.com
Asus TUF Gaming VG27WQ 27” 165Hz 1ms Adaptive-Sync FreeSync Premium VA WQHD Curved Gaming Monitör - incehesap.com (Asus Cashback Kampanyası ile 265 lira geri ödemesi var)

Merhaba ''MyMlk''
Bütçesi Hepsinin Belirtiğiniz Gibidir :)
Önerdiğim Monitörler Aşağıdaki Gibidir :
ASUS 27" VG27WQ1B 165Hz 1ms 2xHDMI DP WQHD HDR10 Freesync Premium Curved Gaming Monitör | ITOPYA
-------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------
İyi Forumlar Dilerim
-Poseidon

Öneriler için teşekkür ederim. Şöyle bir monitör gördüm de tavsiye eder misiniz. Bu fiyata 2k 144Hz 1ms ve ips panel olması baya iyi gibi ama yine de emin olamadım çünkü monitörün hareket kabiliyeti fazlasıyla kısıtlı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı