bu monitörle ilgili çok inceleme yok siz kullanıyor musunuz nasıl ? memnunmusunuzVA + 2K + Curved + 144 HZ =![]()
Samsung LC27JG54QQMXUF (C27JG54) (C27JG54QQM) Monitör
Samsung LC27JG54QQMXUF (C27JG54) Monitör C27JG54QQM detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.www.epey.com
![]()
Hayır ben kullanmıyorum. Ama Samsung monitör kullanan birkaç arkadaşım var gayet memnunlar.bu monitörle ilgili çok inceleme yok siz kullanıyor musunuz nasıl ? memnunmusunuz
sitede freesync yazıyor fakat bazı yerlerde kullanılamıyor yazmışlar freesync için oyüzden sordum en iyisi samsunga sormakHayır ben kullanmıyorum. Ama Samsung monitör kullanan birkaç arkadaşım var gayet memnunlar.
bende de aynı monitör var genel olarak memnunum yanlız 3 sorun var.MAG271CQR memnunum.
sitede freesync yazıyor fakat bazı yerlerde kullanılamıyor yazmışlar freesync için oyüzden sordum en iyisi samsunga sormak
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.