2K bütçe ile hangi fareyi almalıyım?

Bütçe
1000-2000
Benim el yapıma uyan tek mouse ve cidden alisinca birakamiyorsun.

Sizin el yapınız Ks'ni ilgilendiriyor mu? Belki claw veya fingertip tutuyor. Diyelim ki palm tutuyor yine kötü Aula SC680 varken. Diyelim ki ergonomik istiyor Darmoshark M3 Pro Max varken yine kötü bu bütçeye.
Şu farenin alınması için bütçenin çok kısıtlı olması lazım diğer türlü çok daha iyi seçenekler var.

Sizin el yapınız Ks'ni ilgilendiriyor mu? Belki claw veya fingertip tutuyor. Diyelim ki palm tutuyor yine kötü Aula SC680 varken. Diyelim ki ergonomik istiyor Darmoshark M3 Pro Max varken yine kötü bu bütçeye.
Şu farenin alınması için bütçenin çok kısıtlı olması lazım diğer türlü çok daha iyi seçenekler var.

Bu mouse için ne tutuyorum ben yani bu farenin tutuş amacı nedir?

Claw grip kullanıyorum peki bu mouse nasıl?

Her üründe sorun yaşayan var. Önemli olan kronik olmaması. R1 serisi gayet iyi.

Şahsen benim fikrimi değiştirdi bu durum ve Fantech aldım. Memnunum. Forumdaki kullananlar da memnun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Claw grip kullanıyorum peki bu mouse nasıl?

Güzel mouse.

Claw veya fingertip dedin ya mouseler hakkında bilgin var, bu mouse hangi tutuşu simgeliyor ?

Şahsen benim fikrimi değiştirdi bu durum ve Fantech aldım. Memnunum. Forumdaki kullananlar da memnun.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam kullanalı ne kadar oldu?

Hocam kullanalı ne kadar oldu?

Haziran ayında aldım. Bu konuda başka kullananların yorumları da var:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı