Merhaba: 3
2K görüntü şahsen beni o kadar da "WoW" dedittirmedi. Monitor'deki herz artınca daha yumuşak geçişler almam gözümü yormamaya, ondan memnun kaldım. Birden renkler daha iyi ve canlı oldu. İyi bir ekran kartı ile istediğim oyunları oynayabilmek beni mutlu etti ama dostum, şöyle bir şey anladım. Gerçekten abartıldığı gibi değil her şey. İnsanlar bu dünyadaki eşyalara çok fazla farkında olmadan değer veriyorlar ve aynı zamanda firmalar tarafından kandırılıyorlar... Ve maalesef insanların gözlerindeki her şey çok büyüyor ve büyüleniyor... Etrafımda, internette gerçekten aşırı fazla abartıyor insanlar bu tür bütçesi fazla bilgisayar için. Ben de aldım, ve merakımı giderdim... Şahsen almadan önce bayağı heyecanlandım bayağı çünkü izlediğim/araştırdığım her yerde abartı söz konusu idi. Aldıktan sonra genellikle verdiğim tepkiler "aa... İyi miş" gibiydi. Öyle aşık olmadım çünkü abartıldığı gibi değildi. Mesela 144Hz'de yarış oyunu oynamak... Ne kadar abartan gördüm şahsen...

ki benim monitördeki herz oranı daha yüksek. Dediğim gibi dostum, abartı ile dolu ve insanlar nasıl bir deneyim olduklarını bilmediği için abartmalar, ürünlerin tasarımları ile manipüle ediliyorlar. Evet ürünlerin malzeme kalitesi iyi olabilir ama amaç bundan da öte. Lütfen hiç üzülme eğer bu tür bilgisayara sahip olamadıysan. Gerçekten ama gerçekten öyle anlatıldığı gibi değil... 1080p 7 yıl kullandım, halâ devam edebilirsin 1080p üzerinden. Ekran kartını geliştirmek faydalı oluyor, zamanla para biriktir, kendine uygun bir şey al. "en pahalı" olan en iyisi değildir. Sana en uygun olan en iyisidir ve asla en yüksek model ekran kartını da alma bence, çünkü kısa bir zamanda sonra yeni dönemin ekran kartları direkt eski dönemin en iyisini yok ediyor cidden... Aynı 2080 Ti ve 3070 gibi. Ama lütfen, çok yazdım biliyorum... Lütfen manipüle edilme, üzülme... Gerçekten... Asla değmez. Çok üzülen var alamadığı için bu fiyatlar ve stok sorunları yüzünden. Ben gerçekten o kadar da büyük bir his farkına sebep olduğunu düşünmüyorum, lütfen başka sorun sorun varsa sorabilirsin bana eğer merak edersen <3 kendi PC parçaları paylaşmak istemiyorum şahsen, çünkü bana çok kaba ve yanlış geliyor

çok teşekkür ederim değerli zamanını ayırıp, okuduğun için. Lütfen istediğin soruyu sor eğer varsa <3