2K monitör önerisi

Hocam Amazon ürün yorumlarında şöyle bir yorum gördüm var mı bilginiz?

Sadece okurken güldüğümü ve yorumu yazana acıdığım söylemek istiyorum. İlk defa böyle bir IPS görüyorum ve IPS değil bence. IPS glow sorunu var falan filan. Bu şaka mı? Şunu yazarken utanır insan. IPS Glow bir sorun değildir. VA panelde olan ghostingte bir sorun değildir. Bunlara biz sorun demiyoruz. Çünkü IPS glow IPS panelin arka aydınlatmasının güçlü olmasından kaynaklı. Daha iyi renk gamı sunabilmek için parlalık güçlendirilmiş ince bir panele sahip. Siyahların tam siyah görünmeme sebebi budur. ViewSonic böyle cahil insanların telefonunu bence de açmasın. Bende olsam bende açmazdım.

Sadece okurken güldüğümü ve yorumu yazana acıdığım söylemek istiyorum. İlk defa böyle bir IPS görüyorum ve IPS değil bence. IPS glow sorunu var falan filan. Bu şaka mı? Şunu yazarken utanır insan. IPS Glow bir sorun değildir. VA panelde olan ghostingte bir sorun değildir. Bunlara biz sorun demiyoruz. Çünkü IPS glow IPS panelin arka aydınlatmasının güçlü olmasından kaynaklı. Daha iyi renk gamı sunabilmek için parlalık güçlendirilmiş ince bir panele sahip. Siyahların tam siyah görünmeme sebebi budur. ViewSonic böyle cahil insanların telefonunu bence de açmasın. Bende olsam bende açmazdım.
Merhaba hocam konu dışı bir şey sormak istiyorum. ViewSonic XG2431 sipariş verdim sizce o fiyat bandında alabilecegim en iyi seçenek bu muydu düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi yapmış mıyım güzel monitör müdür? 1080p almak istedigim için bunu seçtim bu arada onu da belirtmek istiyorum.

Merhaba hocam konu dışı bir şey sormak istiyorum. ViewSonic XG2431 sipariş verdim sizce o fiyat bandında alabilecegim en iyi seçenek bu muydu düşüncelerinizi merak ediyorum. İyi yapmış mıyım güzel monitör müdür? 1080p almak istedigim için bunu seçtim bu arada onu da belirtmek istiyorum.

240Hz potasında TOP ürünlerden biridir. Doğru seçim yapmışsınız. Rekabetçi oyunlar için dizayn edilmiş ve 500CD parlaklığa kadar güç sunan bir F/P monitör. Görüntü kalitesi de çağ atlatmaz ama kalitesine göre çok başarılıdır. Zaten ViewSonic genel olarak renk paletine önem gösterir.

240Hz potasında TOP ürünlerden biridir. Doğru seçim yapmışsınız. Rekabetçi oyunlar için dizayn edilmiş ve 500CD parlaklığa kadar güç sunan bir F/P monitör. Görüntü kalitesi de çağ atlatmaz ama kalitesine göre çok başarılıdır. Zaten ViewSonic genel olarak renk paletine önem gösterir.
Anladım teşekkür ederim. Eski monitörüm asus vg259qm ondan daha iyimidir sizce?

Anladım teşekkür ederim. Eski monitörüm ASUS VG259QM ondan daha iyi midir sizce?

Çok soruldu bu soru ViewSonic çıktığında. Bazıları yani TUF'ları savunanlar TUF iyi dedi. Fakat ben TUF'un iyi olduğunu düşümüyorum. Çünkü teknik olarak verilerinde ViewSonic daha iyi değerler vermiş. %8'lik bir overshoot var. ViewSonic'te bu değer %0. Daha temiz bir optimizasyon ve panele sahip.

Çok soruldu bu soru ViewSonic çıktığında. Bazıları yani TUF'ları savunanlar TUF iyi dedi. Fakat ben TUF'un iyi olduğunu düşümüyorum. Çünkü teknik olarak verilerinde ViewSonic daha iyi değerler vermiş. %8'lik bir overshoot var. ViewSonic'te bu değer %0. Daha temiz bir optimizasyon ve panele sahip.
Anladım, çok teşekkür ederim.

Alan tanıdığınıza parlaklık ayarını değiştirip tekrar bilgisayarı yeniden başlatmasını söyler misiniz? Sonra monitöre girip tekrar ayarı kontrol etsin. Bakalım bu sorun şansa mı denk geliyor bilmek istiyorum.
Ayrıca ViewSonic görsel kaliteye özen gösteren bir markadır. İyi paneller kullanır. Mesela grafik tasarım alanında Phantone sertifikası olan bir markadır. Oyuncular içinde çok iyi derecelerde tepkime sunan monitörleri var.

Aynı monitörü ben de kullanıyorum, çok memnunum.

Bahsettiğiniz sıkıntı için görünüm modu standart iken ayar menüsünde ekonomik modda "standart" seçiliyse parlaklık %70, "en iyi hale getir" seçiliyse %52, "koru" seçiliyse %35 olarak sabitleniyor. Bu şekilde kullanıyorum ben.​

Selam, ya ne zor işmiş bu. Şimdiki 24" MSI Curved'i fiyatına bakıp şak diye almıştım. :D

Help me. :p

Marka ve Curved zorunlulugum yok. IPS'i olan 27 QHD canlı görüntülü başım agrımayan monitor arıyorum. :D

Genel olarak FIFA - FPS ve bazen hikayeli oyun oynarım.

Butcede 10k sınır diyebilirim.

G274QPF-QD kuvvetli gibi ama 10knın altına bulmak hayal gibi: S

@Saint Lucia

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam selamlar, ben de 27 inç 2k oyuncu monitörü arıyorum. Daha çok hikayeli oyunlar oynuyorum. Bütçem 12 bin lira. Öneriniz var mıdır acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı