2K monitör önerisi

@Canberk86c Bu modelde ghosting yok denecek kadar az. Zaten ghosting olmayan bir monitor yok, her monitorde ghosting olur, onemli olan ne kadar az oldugudur.
Ürünü araştırdım cidden anlatığın kadar varmış fakat sallanma problemi varmış, o düşündürdü çünkü masam pek sağlam değil elimi koyduğumda bile sallanabiliyor şuanki ekranım. Monitör sende varsa sallanmayla ilgili bir problem çektin mi?

Ürünü araştırdım cidden anlatığın kadar varmış fakat sallanma problemi varmış, o düşündürdü çünkü masam pek sağlam değil elimi koyduğumda bile sallanabiliyor şuanki ekranım. Monitör sende varsa sallanmayla ilgili bir problem çektin mi?
Aldirdigim kisilerde bu tarz bir probleme dair geridonus almadim.

7-10bin

Nasıl geri dönüşler aldın? Galiba bende G6 alacağım, herhangi bir sorunu varsa öğrenmek isterim.

Bunlardan biri, harika monitörler, Samsun G6 VA panel bunlarda overshot fazla olabiliyor ayrıca NVIDIA kullanıyorsan resmi G-SYNC desteği de yok

Son düzenleme:
@evolvo Postta bellirtiğim gibi 7800XT ile kullanacağım monitörü o yüzden G-SYNC hiç önemli değil.

Samsungun VA panel olması zaten çok aklımı karıştırıyor, internette VA paneller hakkında çok fazla kötü yorum var ama sanırım en kaliteli VA panellerden.

AOC biraz ilgimi çekti 24 inc 1440p monitör heralde netlik açısından 27 inclere göre çok daha iyidir.

Asus XG27AGS'yi biraz araştırdım ürünü beğendim fiyatıda Odyssey G6'ya yakın acaba hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

Son düzenleme:
@evolvo Postta bellirtiğim gibi 7800XT ile kullanacağım monitörü o yüzden G-Sync hiç önemli değil.

Samsung'un VA panel olması zaten çok aklımı karıştırıyor, internette VA paneller hakkında çok fazla kötü yorum var ama sanırım en kaliteli VA panellerden.

AOC biraz ilgimi çekti 24 inc 1440p monitör herhalde netlik açısından 27 inclere göre çok daha iyidir.

ASUS XG27AGS'yi biraz araştırdım ürünü beğendim fiyatı da Odyssey G6'ya yakın acaba hangisi daha mantıklı bir tercih olur?

24 inç de 2K sağlam net görüntü veriri hocam hızlıda bir monitördür, bu açıdan ender monitörlerden, ama menü kısmı biraz vasat monitörün analog tuşu yok eski sistemler gibi

XG27AGS dada elmb Sync gibi özellikler var ASUS'a ait, ışık sızması da pek yok diyorlar monitör için, ayrıca IPS'lerde açısal olarak daha net görüntü alırsınız, Samsung un tek artısı siyah bütünlüğü biraz daha iyi olur ama oyunlarda overshoot u fazla olur karar sizin...

@evolvo AOC Q27G4X Monitör Bu monitör nasıldır?

tables-max-standard-large.jpg

Bu G6'nın rtings'de test sonucu, overshoot değeri kötü mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı