2K monitör önerisi

@evolvo AOC Q27G4X Monitör Bu monitör nasıldır?

tables-max-standard-large.jpg

Bu G6'nın Rtings'de test sonucu, overshoot değeri kötü mü?

Bu 32" olan modelin sanırım, 120 ve 60 Hz değerlerine baksan daha iyi olur bir de, rtrings incelemeleri yeniliyor farklı testler koymuşlar çoğu monitörü yeniden puanlamışlar bu eski bir puanlama bilgin olsun

Attığın AOC da güzel, benim attığım Philips'le aynı panneler sanırım, onlardan bir tık yavaş olabilir

@evolvo @BerkayZ87 Son olarak bu 3 monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz?

@evolvo @BerkayZ87 Son olarak bu 3 monitör arasında kaldım hangisini önerirsiniz?
G6 daha iyi. Diger ikisi arasindan ise Q27G4X.

@evolvo @BerkayZ87 Son olarak bu 3 monitör arasında kaldım. Hangisini önerirsiniz?

ASUS alın hocam özellikleri daha iyi, hız olarak da aralarında pek bir fark yok

Bende kararsız kalmıştım 2K 27-32 inç en iyi görüntü kalitesini veren monitörü 15 k maksimum bütçe ile G65b LS27BG652euxuf 27'yi önermişlerdi daha iyisi var mı? 15k bandında daha iyi görüntüye sahip.

O yukarıdakilerden ASUS derim arkadaşada yazdığım gibi, fiyat olarak biraz yukarı dersen HP Omen 27qs veya Dell AW2724DM derim kesinlikle

Son düzenleme:
ASUS alın hocam özellikleri daha iyi, hız olarak da aralarında pek bir fark yok

O yukarıdakilerden ASUS derim arkadaşada yazdığım gibi, fiyat olarak biraz yukarı dersen HP Omen 27qs veya Dell AW2724DM derim kesinlikle
Asusda alabilirim, G6'nin burda incelemesi var mı diye baktığımda incelemeyi yazanın AOC 27G4X alıp IPS Glow yüzünden iade ettiğini gördüm.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı