2K monitör önerisi

Bütçe
12000
Sadece Fortnite ve Rocket League oynuyorum o yüzden rekabetçi tarafı çok önemli değil ama en az 165Hz olursa iyi olur

Bunu tavsiye ederim. Ama itopyadan monitör almaya karşıyım onu da ekleyeyim :D.

Son düzenleme:
Şu zamana kadar hep IPS monitor kullandım hiç VA panel deneyimlemedim o yüzden ne gibi bir fark olur hayal edemiyorum. Ne tür dezavantajları var? Odyssey G65B üzer mi?

Şu zamana kadar hep IPS monitor kullandım hiç VA panel deneyimlemedim o yüzden ne gibi bir fark olur hayal edemiyorum. Ne tür dezavantajları var? Odyssey G65B üzer mi?

Hayır üzmez. Tek dezavantajı sizin için görüş açılarının zayıflığı olur. Monitörün karşısından baktığınız taktirde sıkıntı değil. Zaten bunun için Curved kullanılmış monitörde.

Hocam ben kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum. Zaten Curved ekranlarda VA panel kullanılıyor genel olarak. Samsung bu monitörde kaliteli bir iş çıkarmış. Forumda bu monitörü kullanan insanlar gayet memnun.

Biraz pahalı sanki hocam.

Muadilleri daha pahalı. G274QPF E2 ve ASUS ROG XG27acs gibi monitörler 11-12K civarında şu an. Pahalı değil yani. Philips alınabilecek güzel bir monitör. Bütçesi Samsung'a yettiği için onu almalı orası ayrı.

Genel olarak özetlemek gerekirse renkler önemli. Ui ve 3d modelleme yapıyorum aynı zamanda hem online rekabetçi oyunları hem AAA oyunlari oynuyorum. O yüzden yenileme hızı da önemli. En az 165 Hz ve 2k olması lazım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı