2K monitorde 1080p görüntü nasıl olur?

Fenga

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Asus TUF Gaming VG27AQ1A
27 inç monitor aldım. Oyunlarda güzel gözüküyor ama YouTube'dan 1080p video izlerken çok kötü gözüküyor. Bu normal mi yoksa monitorde bır sıkıntı mı var?

Aslında tam tersi, oyunları 1080p açtığınızda bulanık göstermesi lazım. Videolarda pek hissetmezsiniz düşük çözünürlüğü ama oyunları ve masaüstünü 2K kullanıyorsanız, gözünüzün kaliteye alışmış olmasıdır bu :)

Ben masaüstünde 2K'dan 1080p'ye çekinçe çamur gibi geliyordu görüntü. Oyunlarda çok fark olmuyor ama 2K çok güzel geliyor 1080p'den sonra. Videolarda hissedeceğinizi sanmıyorum.

Tam tersi videolarda değil oyunlarda kötü görünüyor bende.

Oyunlarda 1080P'ye almıyorum ama YouTube'dan mecburen 1080p video izlemek zorundayım. YouTube'dan ızlediğİm videolarda çok kötü gözüküyor.

Youtube'dan 2k video izleyince sıkıntı olmuyor ama 1080p videolar çamur gibi geliyor.

aynı monitör u ps5 için almıştım 1 yıl sonra ps5 sattım pc topladım. Mecburen bu monitöre bağladım videolarda gerçekten çok kötü. Bulanık leş bir görüntü var. Çözebildiniz mi sorunu bence monitör ile alakalı bir durum bu.

Aynı monitör u PS5 için almıştım 1 yıl sonra PS5 sattım PC topladım. Mecburen bu monitöre bağladım videolarda gerçekten çok kötü. Bulanık leş bir görüntü var. Çözebildiniz mi sorunu bence monitör ile alakalı bir durum bu.

Yok bende de hala öyle övülen bir monitor olmasına rağmen incelemelerinde kimsenin bu durumu söylememesi garip ya bizde sıkıntı var ya da monitörde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı