2K VA panel mi yoksa 1080p IPS mi?

Bütçe
7000
Yok genel olarak hikayeli oyunlar çok nadir rekabetçi.
Çok rekabetçi oyun oynadığınızı yazdınızda ondan dolayı. Yine de attığım monitör tarzı monitör almanızı öneririm. 7000 altına 2K bulmanız zor biraz 2 ay önce attığım monitörden ucuz ViewSonic 27" 2K monitör vardı fakat fiyatı 8000TL'ye çıkmış en ucuz olarak attığım var gibi.

Çok rekabetçi oyun oynadığınızı yazdınızda ondan dolayı. Yine de attığım monitör tarzı monitör almanızı öneririm. 7000 altına 2K bulmanız zor biraz 2 ay önce attığım monitörden ucuz ViewSonic 27" 2K monitör vardı fakat fiyatı 8000TL'ye çıkmış en ucuz olarak attığım var gibi.

Evet evet şu anda tek bulanabilecek 2K VA panel var şu anda sizinkini düşünüyorum ya da 24 inc IPS bulacağım.

Sizin kullandınız nedir peki bir de yakınlaşmadıkça 1080p 27 inc örenirsiniz yani.

https://www.cimri.com/monitor/en-uc...-sync-ips-gaming-monitor-fiyatlari,2248671520 mesela bu nasıl sizce.
Kendim Asus TUF VG279Q1R kullanıyorum. VG279Q1A modelini de alabilirsiniz tek farkı benimki 144 o 165 Hz. Benim kullanımımda bir sorun olmuyor şahsen rahatsız olmuyorum. Bazen gözüme takılan yerler var ama 1080p olmasından kaynaklımı emin değilim. Attığınız monitör yerine yukarıda bahsettiğim A modeli daha mantıklı bence 5700TL fiyatı. Kendi kullandığımın fiyatı 5300TL. Eğer bütçeyi hiç çıkamazsanız düşünülebilir ama 7000TL bütçem olsa çıkmak daha mantıklı olurdu.

Kendim ASUS TUF VG279Q1R kullanıyorum. VG279Q1A modelini de alabilirsiniz tek farkı benimki 144 o 165 Hz. Benim kullanımımda bir sorun olmuyor şahsen rahatsız olmuyorum. Bazen gözüme takılan yerler var ama 1080p olmasından kaynaklımı emin değilim. Attığınız monitör yerine yukarıda bahsettiğim a modeli daha mantıklı bence 5700TL fiyatı. Kendi kullandığımın fiyatı 5300TL. Eğer bütçeyi hiç çıkamazsanız düşünülebilir ama 7000TL bütçem olsa çıkmak daha mantıklı olurdu.

Ya söyle yakında zamanda telefonum suya düştü telefonda almam lazım efendim çok çıkamayabilirim.

Ya söyle yakında zamanda telefonum suya düştü telefonda almam lazım efendim çok çıkamayabilirim.
27" almak istiyorsanız yukarıda yazdığım Asuslar işinizi görür düşük bütçede.
Bu ikisi de bildiğim kadarıyla güzel monitörler. Pivot özellikleri olduğu için avantaj sağlarlar.

27" almak istiyorsanız yukarıda yazdığım ASUS'lar işinizi görür düşük bütçede.
Bu ikisi de bildiğim kadarıyla güzel monitörler. Pivot özellikleri olduğu için avantaj sağlarlar.

Tamamdır ben sizi daha fazla yormayım R27 olan benim de çok ilgimi çekiyordu atıştırma yapayım hangisi daha iyiyde onu alayım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı