2x GTX 970 vs GTX 1070?

rivriv29

Hectopat
Daha fazla  
Herkese hayırlı forumlar.

Benim i5 4690k MSI Z97 Gaming 5 tabanlı sistemim var ayrıntısına girmicem ssd vs. zaten girmeme gerek yok.

Sistemimde 2 adet GTX 970 Ekran kartı takılı. Ben bunları satıp GTX 1070 alsam mantıklı olur mu ?

1-)Daha yüksek fps alır mıyım ?

2-)Güncel mimariye geçmek mantıklı olur mu ?

3-)2'si toplam 8gb ediyor ama 8 olmuyor yine 4 gibi kullanıyorum slı olduğu için. Bunda ise 8gb vram var farkedilebilir bir artış olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 2 GTX 970'den 1070 performansı alamazsınız o sistemde X99 gibi üst düzey bileşenler lazım, o yüzden 1070 alın geçin derim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel mimari her zaman kazanandır. Açık ve net. X99 platformu dışında bence x2'ler hayırlı olmuyor pek =). 1070 harika kart, daha ne bekliyorsun ki ??

Eğer monitörünüz 1080p ise o kartlar sizi bir iki sene daha götürür. Daha sonrasında da o zamanın yeni mimarisini alırsınız. Şimdiden kartlarınızı satmanızın FPS açısından bir anlamı yok. Ama monitörünüz 2K 144Hz ise değişim düşünülebilir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı