GTX 970 vs GTX 1070

Birdahaki sefere mesaj atmadan önce iyice okuyun, inceleyin isterseniz. :sinsi:
@numbuhzero adlı kullanıcı Gtx 980 Slı yapılsa dahi Gtx 1070 performansı veremeyeceğini söylemiş, bende yanlış bilgilendirme yapmaması adına kendisini uyarmak istedim. Zira Gtx 980 Slı FHD çözünürlükte Gtx 1080 ile yarışabilecek düzeyde performans sunuyor.

Sizinle konuşmadım ben orda. "Konuya gelirsek ikisi arasınada pek çok fark var mı sizce :D" diye soran @Numbness'eydi mesajım. GTX 980 SLI ise GTX 1080'e yakın performans bakımından, GTX 1080 benchmark ambargosu kalktığı gün karşılaştırmaları izledim.

@numbuhzero adlı kullanıcı Gtx 980 Slı yapılsa dahi Gtx 1070 performansı veremeyeceğini söylemiş

Bunu diyen de ben değilim ayrıca.

Sizinle konuşmadım ben orda. "Konuya gelirsek ikisi arasınada pek çok fark var mı sizce :D" diye soran @Numbness'eydi mesajım. GTX 980 SLI ise GTX 1080'e yakın performans bakımından, GTX 1080 benchmark ambargosu kalktığı gün karşılaştırmaları izledim.

Bunu diyen de ben değilim ayrıca.
Sizi neden etiketledim o konuda hiçbir fikrim yok açıkcası, cevap sizden gelince size yöneldim demek ki. Kusura bakmayın. :ROFL:

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı