GTX 1070 vs GTX 970

Bence bekle ve GTX 1070 al, GTX Titan'dan daha iyi performans veriyor. Ben de üniversitede filan (2009'da) hep 1080P kullandım ve 1080P güzel, kötü değil sadece artık biraz eskidi. İyi forumlar.

O siteye bakmayın siz, GTX 1070'i 2200 TL gibi bir fiyatla koyduğunu gördükten sonra aptalca bir site olduğu kesin belli oldu.

Aptalca bir site? Nova bilgisayar Exa, Oksit gibi bir çok geniş çaplı bilgisayar ve bilgisayar ürünlerinin resmi distribütörü ? ne diyorsun kardeş sen :) Türkiye'deki bilgisayarcı dükkanları Exa, Oksit, Pencere, Nova bu siteler ile çalışır.

Gtx 1070 FE beklediğim siteye devamı gelmek üzere aldığım zaman konu açıp sorularınızı cevaplarım özel soğutmaları beklemeye o kadarda gerek olmadığını düşünüyorum. Bu sefer soğutma sisteminde çağ atladıklarını söylüyorlar. Pişman olmayacağımı düşünüyorum. Deneyip görelim.

2.000 TL'lik bir kartın 4.500 TL'lik bir karttan daha iyi performans vermesi çok güzel bir şey, Nvidia çok güzel yaptı bence, hem ucuz hem performansı iyi. :)

Gtx 1070 FE beklediğim siteye devamı gelmek üzere aldığım zaman konu açıp sorularınızı cevaplarım özel soğutmaları beklemeye o kadarda gerek olmadığını düşünüyorum. Bu sefer soğutma sisteminde çağ atladıklarını söylüyorlar. Pişman olmayacağımı düşünüyorum. Deneyip görelim.
FE alma. MSI'ın kendi soğutmalı modelinden al, ya da neyse. İyi forumlar.

1599 TL türkiye fiyatı belirlendi. Tabi mağazaların kendi kazançları için üstüne ne kadar koyacağı bilinmiyor. En fazla olsa olsa 1700-1720 TL olur.

Vatana gelse de bir an önce ona göre karar versem 1.700 tl' yi geçmezse bekleyebilirim :) Bu arada konuyla alakasız olacak ama eksen bilgisayar diye bir sitede fiyatlar diğerlerine göre çok daha ucuz (Örn: GTX 970 1.250 TL) bu siteden alış veriş yapmak ne kadar güvenilir olur ?

Vatana gelse de bir an önce ona göre karar versem 1.700 tl' yi geçmezse bekleyebilirim :) Bu arada konuyla alakasız olacak ama eksen bilgisayar diye bir sitede fiyatlar diğerlerine göre çok daha ucuz (Örn: GTX 970 1.250 TL) bu siteden alış veriş yapmak ne kadar güvenilir olur ?
Güvenilirdir. Şüphe duymadan alışveriş yapabilirsiniz. (y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı