GTX 1070 vs GTX 970

Technopat'ta '1700 tl gibi bir fiyattan Türkiye'ye giriş yapacakmış özel soğutmalılar' haberi verildi.Tabi bunun bir de o sitenin kendi payı olayı var.1800 tl olur bence özel soğutmalılar.

Aptalca bir site? Nova bilgisayar Exa, Oksit gibi bir çok geniş çaplı bilgisayar ve bilgisayar ürünlerinin resmi distribütörü ? ne diyorsun kardeş sen :) Türkiye'deki bilgisayarcı dükkanları Exa, Oksit, Pencere, Nova bu siteler ile çalışır.

Bir karta kafasına göre 300-400 TL ekleyip 2200 TL önfiyat veriyorsa o siteye aptalca derim ben. Vatan, Sinerji, Inventus gibi firmaların fiyatını bekleyin.

Technopat'ta '1700 tl gibi bir fiyattan Türkiye'ye giriş yapacakmış özel soğutmalılar' haberi verildi.Tabi bunun bir de o sitenin kendi payı olayı var.1800 tl olur bence özel soğutmalılar.
1700 değil. 1599 Sitenin kendi payını katsak en fazla 1750 ₺ Olur. Örnek; GTX 1070 FE 1850 ₺ = VatanBilgisayar 1994 ₺. Oynasa oynasa 100, 120 TL oynar fiyattan.

Arkadaşlar gtx 1070 bekleyenler için fiyat konusunda yardımcı olmaya çalışayım. Almanyada yaşıyorum burda amazon.de de fiyatlar 500€ taban olmak üzere çıktı.

8192MB MSI GeForce GTX 1070 Gaming Edition Aktiv PCIe 3.0 x16 (Retail)

Asus Nvidia GeForce ROG Strix-GTX1070-8OG-Gaming: Amazon.de: Computer & Zubehör

Bugünkü € kuruna baktım az önce 3.2877 tl.
Türkiye ye 1700tl den aşağı bir fiyatla geleceğini düşünmek hayal olur gibi. Tabi bu kurun durumuna da bağlı euro dolar yükselir ya da düşerse fiyatlar da ona göre daha düşük ya da yüksek olabilir. Herkese iyi forumlar :)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı