3.000 TL Sistem Toplama

Herkes Ryzen al diyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sistemin son halini atıcam birazdan.

Son hali bu. Anakart 2400 MHZ olacak sinerjiden değil itopya'dan toplayacağım. Darboğaz falan olmaz ise bu haliyle almayı düşünüyorum. @Barış Tolon @Abu! @burakyildizz261
Ufak detaylar yine kaçmış RAM'ler 2400 MHz anakart 2133MHz.

Sistemin son hali olarak atılan görselde birisi RAM frekanslarına laf etmişte, sence tek sorun frekanslar mı sokete bir bakın isterseniz. Birisi Ryzen AM4 soketli işlemci diğeri 1151 pinli INTEL anakart.

Sistemin son hali olarak atılan görselde birisi RAM frekanslarına laf etmişte, sence tek sorun frekanslar mı sokete bir bakın isterseniz. Birisi Ryzen AM4 soketli işlemci diğeri 1151 pinli INTEL anakart.
@Skyress anakart seçimin arkadaşın da dediği gibi yanlış. B350 çipsetli AM4 işlemci soketine sahip bir anakart alman gerekiyor.

Herkes Ryzen al diyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz. Sistemin son halini atıcam birazdan.

Son hali bu. Anakart 2400 MHZ olacak sinerjiden değil itopya'dan toplayacağım. Darboğaz falan olmaz ise bu haliyle almayı düşünüyorum. @Barış Tolon @Abu! @burakyildizz261
Anakartını Asus Prime B350M-K ile değiştirip bu sistemi alınız.

upload_2017-8-30_21-30-46.png

AMD Ryzen ™ 3 1200 3.1GHz (Turbo 3.4GHz) 8MB AM4 İşlemci (Wraith Stealth Soğutuculu)

Dark N10 5 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Bilgisayar Kasası (DKCHN10)

Asus VS229DA 21,5" 5ms 178° Full HD VA LED Monitör

Buyrun 3200 TL. Bunu alıyorsun diğerleriyle kıyaslanamayacak seviyede üstün.

Ya mesajımı görmediniz ya da bilginiz yok. Ryzen 5 1400 ve GTX 1060 3GB sistemi 3150 TL'ye toplayıp attım buraya. Ayrıca GTX 1060 gibi bir ekran kartına en az Ryzen 5 1400 almak lazım diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı