3.000 TL Sistem Toplama

Senin PSU benim PSU ile kıyaslanamaz bile. En kaliteli ve sessiz EVGA modellerinden. Zaten anakart farkına hiçbir şey demiyorum. Asrock'u ezer. Dual Bios, kaliteli ses yongası...

Senin PSU benim PSU ile kıyaslanamaz bile. En kaliteli ve sessiz EVGA modellerinden. Zaten anakart farkına hiçbir şey demiyorum. Asrock'u ezer. Dual Bios, kaliteli ses yongası...
Yonga seti çatır çutur yanan marka ile ASROCK gibi büyük bir markayı ezdiniz ya helal olsun. PSU'lar ne demek kıyaslanamaz Seasonic koydun da biz mi göremedik ? Burda yarışmıyoruz, alıcı arkadaşa en iyi sistemi alması için YARDIM etmeye çalışıyoruz.

:) Öğren gel filan ilginç biriymişsin, bu PSU veya anakartlardan hangisini kullandın :D Bilmeden uçan insanlara bayılıyorum.
Sen önerdiğin sistemin hepsini kullandın mı? Uçak.
Ekran kartını 1050ti yapıp, anakartı B350M alıp, SSD eklersen sistem daha iyi olacaktır.

SSD ekleyebilmek için ekran kartını kısmaya pek sıcak bakmıyorum çünkü arada çok fazla fark var.

Hala anlamıyorsun. O sistemi kullanmadan nasıl öneriyorsun? (y)
Aerocool'un 500W'lık PSU'sunu kullandım kablo boyu dışında bir sıkıntı görmedim, 1 yıldırda kurduğum sistemde RX 470+i5 6402p'yi sorunsuz ve sessiz besliyor. Kaldı ki bu Aerocool'un en düşük modeli DARK ile aralarında fark olmadığı düşünlürse önerdiğim şeyi kullanmış sayılırım. Sen hiç Asrock anakart kullandın mı demiyeceğim gördün mü onu söylesende yeter :D

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı