Yusuf dikecin silahı
Hectopat
Hani bazen youtube da video çekerler bi klavye sesi olur onlar bu mekanik klavyelerden çıkıyor galiba 
Hani bazen YouTube'da video çekerler bir klavye sesi olur onlar bu mekanik klavyelerden çıkıyor galiba![]()
Salıdan beri hem iş hem oyun olarak kullandım da çok eğlenceli ya şu klavyeyle tık tık ses çıkması falan ben belki yaşıma göre cahil biriyim anlamıyorum nasıl olduğunu ama eğlenceli geliyor yani.
Click sesi switchden geliyor ses sevmiyorsan iade edip sarı switch alabilirsin ama sarı switchde tuşa bastığında geri bildirim alamazsın.
Detay için videoyu izle:
Blue switch bir klavye için 3K fazla bence. EK871GTR alınır sonrasında yetmezse daha clicky bir switch takılır.
![]()
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi-TRIP-MODE (BT+2.4G+K
DAREU EK871GTR - Kablosuz Mekanik Oyuncu Klavyesi - TRIP-MODE (BT + 2.4G+Kablolu ) - HOTSWAP - RGB - Blue Switch-Beyaz KABLOLU / 2.4G/ BLUETOOTH BAĞLANTISI Klavye üç çeşit bağlantı modunu destekler: USB kablolu, 2.4G ve Bluetooth, daha fazla cihazın (dizüstü bilgisayar, pad, telefon)...shop.connectgame.com.tr
Nasıl yani sesi aynı mıdır derken hocam anlamadım?Ben sevdiğim için aldım zaten o tarafı çok güzel.
Bir de hocam bir şey soracağım bir arkadaş da bana sordu ben bu klavyeyi önerdim benimkiyle aynı gibi midir hocam sesi falan sizce.
Nasıl yani sesi aynı mıdır derken hocam anlamadım?
Yumuşak evet.Benim cahilliğim hocam yani böyle tuşa hafif dokunsak bile tık tık işler mi yumuşak mı switchi anlamında demek istemiştim.
Ben sevdiğim için aldım zaten o tarafı çok güzel.
Bir de hocam bir şey soracağım bir arkadaş da bana sordu ben bu klavyeyi önerdim benimkiyle aynı gibi midir hocam sesi falan sizce.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.