3.000 TL'ye kadar blue switch klavye önerisi

Bütçe
3000
Salıdan beri hem iş hem oyun olarak kullandım da çok eğlenceli ya şu klavyeyle tık tık ses çıkması falan ben belki yaşıma göre cahil biriyim anlamıyorum nasıl olduğunu ama eğlenceli geliyor yani.

Click sesi switchden geliyor ses sevmiyorsan iade edip sarı switch alabilirsin ama sarı switchde tuşa bastığında geri bildirim alamazsın.
Detay için videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Click sesi switchden geliyor ses sevmiyorsan iade edip sarı switch alabilirsin ama sarı switchde tuşa bastığında geri bildirim alamazsın.
Detay için videoyu izle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben sevdiğim için aldım zaten o tarafı çok güzel.

Blue switch bir klavye için 3K fazla bence. EK871GTR alınır sonrasında yetmezse daha clicky bir switch takılır.

Bir de hocam bir şey soracağım bir arkadaş da bana sordu ben bu klavyeyi önerdim benimkiyle aynı gibi midir hocam sesi falan sizce.

Ben sevdiğim için aldım zaten o tarafı çok güzel.

Bir de hocam bir şey soracağım bir arkadaş da bana sordu ben bu klavyeyi önerdim benimkiyle aynı gibi midir hocam sesi falan sizce.

Blue switch sesli ve geri bildirimi var hem de hotswap switchleri değiştirilebiliyor. Alınır ama aldığı yerde önemli garantisi falan onlara da dikkat etsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı