3.000TL'ye Kurulan Site

Bu site 3000 etmez, bilmeyene 3 kuruşluk ürünü 10 kuruşa satmışsınız evet sizin iş ahlakınız nerede diye sormalısınız bence, ama artık çok geç.

Sözleşme yaptıysanız geçmiş olsun. Akraba(tanıdık işiyle bu iş yapılmaz, profesyonel iş yapılmalı.)
Yaptığı işi bu kadar cilalayan biri görmedim vallaha ben. Bedava şablonlar en azından bedava.

Edit: Geçmiş olsunun sebebi arada dönen bir sözleşme olması ve sizin bu fiyatı ve içeriği kabul etmenizden dolayı. Sözleşme olduğundan eğer sözleşmedeki size verilecek şeyler sağlandıysa herhangi bir itiraz hakkınız bulunmuyor.

Üslubunuzda herhangi bir sorun göremedim ben, bu fiyata böyle üslup gayet güzel olmuş bence.

60 domaine, 300 hostinge verdiğini söylemiş. 2500'de siteymiş. Editörlük de 500. (Buradaki 60 domain ve 300 hosting abartılı rakamlar değil, olabilir diyebiliriz. Ama siteye 2500 abartılı bir rakam, editörlüğü da genelde bu tarz e-ticaret siteleri için bir butonla yapılabilecek şekilde kodlarlar ve siteye eklerler. Zaten satılacak şeyler belli her gün binlerce ürün eklenmeyeceğine göre editörlük için ayrı para almak mantıklı gelmiyor bana.)

Bir dahaki alışverişinizi yurtdışı bazlı sertifikalı güzel yerlerden yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 496626
Böyle bir mesaj attım ve yanıt olarak;
WhatsApp Audio 2020-02-04 at 19.42.49.ogg
Linkte attığı ses dosyası mevcut. Eğer zaman ayırıp dinlerseniz çok teşekkür ederim. Süresi 15dk. Özellikle @Recep Baltaş siz dinlerseniz ve yorum yaparsanız sevinirim.
Kendini çok büyük sanıyor arkadaş galiba. Ticarete girince anlarsın diyor. 2500 liraya 10 yıllık domain alırsın. Depolanacak bir veri yok. 2500 liraya yapılacak birşey yok .

Kesinlikle bu sitenin domain, editörlük, hosting vs. dahil taş çatlasın hani tasarımı da lisanslı aldı, hadi şunu da şuradan aldı. Hadi şunu da akrabalık vergisi kesti taş çatlasın 1500'den fazla verilmez. Ve-ril-mez.

Kendisinin de bilmediği bazı noktalar var, çeşitli açık şablonlar düzenlenebiliyor. Her şeyi bildiğini ima etmek gerçekten iyi bir durum değil.

Her insanın bilmediği şeyler olabilir, bilmezsin öğrenirsin vs. bu doğru. Kendisinin kayıtta sürekli aynı noktaya dokundurup olayları yaşa bağlaması ve bir şey bilmediğinizi ima etmesi garip.

Ekleme ihtiyacı hissediyorum kendimde, 3000 lira genel olarak ütopik bir rakam değil bu sektörde. Ama verilen bu ürüne 3000 lira istenmesi ütopik. Tasarımın pek göze hoş geldiği söylenemez, bazı yerlerde renk geçişleri kötü, Türkçe hataları bulunuyor, bakarsanız hizalı ve düzgün değil. Şık bir tasarım gibi gelmedi bana.

Reklamını görmüştürsünüz belki çoğu yerden de referanslı ideasoft, 3000 civarı fiyatlara gayet güzel özellik ve sertifika veren hizmet sunabiliyor.

Son düzenleme:
Marketing and web design agency in Norfolk | Example Marketing & Web Design

bu adam su siteye yaptirmadiysa internet sitesini bende birsey bilmiyorum. Ayrica ses kaydina 8dk dayanabildim sadece. Bunun gibileri yüzünden web developer'lar dolandirici olarak görülüyor. Mümkünse bana bunun iletisim bilgilerini verebilirmisiniz.
Telefon numarasını paylaşamam ama sitesi bu anasayfa • meg creative agency - mecrency eğer iletişim kurucaksanız konuşmalarımızı veyahut post ile ilgili birşey belirtmesseniz sevinirim ne olur ne olmaz.

Web tasarım işiyle uğraşanlar genelde milleti dolandırarak para kazanıyor zaten gördüğünüz üzere. Müşteri anlamıyor diye kazıklamak kolay tabii. Oysa ki, bu tasarıma 1000TL bile verilmez. Kendiniz yapsanız daha güzel birşey çıkartırsınız. Burada hiç kimse profesyonellik taslamasın şimdi. Öyle abartılı bir miktarda para dökmeye değmez, paranıza yazık.

İncelememe göre yapmış olduğu çoğu web sitesinde aynı şablonları kullanmış hazır alıp yapıştırıp sadece içindeki yazıları değiştirmiş, bence paranızı isteyin.

Web tasarım işiyle uğraşanlar genelde milleti dolandırarak para kazanıyor zaten gördüğünüz üzere. Müşteri anlamıyor diye kazıklamak kolay tabii. Oysa ki, bu tasarıma 1000TL bile verilmez. Kendiniz yapsanız daha güzel birşey çıkartırsınız. Burada hiç kimse profesyonellik taslamasın şimdi. Öyle abartılı bir miktarda para dökmeye değmez, paranıza yazık.
Bence sadece dolandiricilar haber oldugu icin öyle düsünüyorsunuz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı