3.2 V6 dizel çok yakar mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
R7 5700X3D, RTX 4070S, 64GB RAM, 1.5TB M2SSD, B450 chipset
Meslek
Makine teknikeri
Sahibinden'de 3.2 litre V6 Mitsubishi Pajero gördüm sonra aklıma geldi. Araç V6 ama dizel. Yani konu başlığında gördüğünüz üzere çok yakar mı? Kaç kilometre gider?

3.2 demiş ya?

Hocam binek bir araç olsa aşırı çok yakmaz normalden biraz fazla 9-10 litreler gibi yakar ama 4x4 bir araç için çok yorum yapamayacağım.

Merhabalar ;

Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum. Burada oldukça yaygın olan bir araç pajerolar. Ancak ne olursa olsun yeni nesil bir motor olmadığı için şimdiki v6 motorlu araçlara nazaran biraz daha fazla yakabilir. Benim gördüğüm alan bu aracı pek satmaya yanaşmıyor. Büyük geniş ve arazi için çok tercih ediliyor. Ayrıca kamp yapmayı da seviyorsanız güzel araçlar. Ancak türkiye ' de ne kadar parçasını bulabilirsiniz bilmiyorum. Eğer parça sorunu yaşarsanız mutlaka Kıbrıs ' a da bakın.

iyi günler.

Merhaba;

Ben Kıbrıs'ta yaşıyorum. Burada oldukça yaygın olan bir araç pajerolar. Ancak ne olursa olsun yeni nesil bir motor olmadığı için şimdiki V6 motorlu araçlara nazaran biraz daha fazla yakabilir. Benim gördüğüm alan bu aracı pek satmaya yanaşmıyor. Büyük geniş ve arazi için çok tercih ediliyor. Ayrıca kamp yapmayı da seviyorsanız güzel araçlar. Ancak Türkiye'de ne kadar parçasını bulabilirsiniz bilmiyorum. Eğer parça sorunu yaşarsanız mutlaka Kıbrıs'a da bakın.

İyi günler.

Dizeller benzer Turbo teknolojileri kullandığı için hacim ile doğru orantılı diyebiliriz hocam. 1.6 dizel bir araç 5 litre yakıyor şeklinde düşünürsek 10 litre civarı yakar.

3.2 demiş ya?

Hocam binek bir araç olsa aşırı çok yakmaz normalden biraz fazla 9-10 litreler gibi yakar ama 4x4 bir araç için çok yorum yapamayacağım.

Cevaplarınız için teşekkürler. Kocaeli'de yaşıyorum. Yaşadığım bölge itibarıyla arazi çok engebeli ve şu an altımda 2002 model Civic var. Büyük ve yüksek bir arabaya geçmek istiyorum ama aynı zamanda da güçlü olsun istiyorum çünkü kim Kartepe'ye tırmanmak istemez? Şu anki araç ile cesaret edemiyorum.

Hocam yazdım ya 3.2 litre.
3.2 demiş ya?

Pardon görmemişim 3.2 litreyi.
Çok yeni nesil sayılamayacak bir motoru var eğer uzun yol çok giden biriysen çok yakar 100-110 km'yi geçince normalin 3-4 katından fazla yakıyor daha yeni bir araç öneririm

Araş kaç model bu arada?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı