3 Ay önce aldığım bilgisayar

Hayır buraya neden konu açtığınızı merak ediyorum sadece. Yani milletin ne demesini bekliyorsun? Boş prim postları rahatsız ediyor beni.

Dostum neden bu kadar sert tepki veriyorsun anlamıyorum. Belki konuşmak istiyorum ne yapabilirim gidip Instagram'a mı atayım? Çık o zaman forumdan yazma biladerim.
 
Burayı sadece laptop alırken veya sistem toplarken kullanılıyor sanıyorlar.

Aynen öyle hocam benim her konuda forumum var. Sağlık, diğer konular olsun hatırlamadığım şeyler var. Ben de biliyorum doların yükseldiğinden ben burada sizden prim yaptım diyelim. Bana bir yararı mı var? Beğeni falan alınca para mı geliyor geliyorsa yapayım. Napayım Instagram'a mı atayım? Burası her konuyu barındıran bir forum istediğim konuyu açarım. Eğer zaten açılmadıysa adminler onaylamazdı.
 
Selam arkadaşlar.
3 ay önce aldığım bilgisayar kasa + monitör 3000 TL'idi. Diyenler olabilir bundan bizene, değinmek istediğim konu farklı arkadaşlar.
Şu an sadece kasası 3800 TL ve içinde 1200 AF yok benim baktığım kadarıyla başka sitelerde ne fiyat bilemem.
Monitörü 500'e almıştım şu an ise 750 TL 4550 TL şu an ikisini almak isteyen biri bu parayı ödemek zorunda.
3 ayda böyle bir şey nasıl mümkün olabilir ya? 1000 TL civarında olan RX570 1600 TL civarında, 1200 AF desen piyasada kalmadı.
Düşüncelerinizi merak ediyorum.
Reis biraz daha yükselsin sonra git letgoda 3 ay kullanıldı diye sat. Eline sistemi aldığın ilk fiyattan daha fazla eline geçer. Bir tık daha iyi sistem alırsın (!) :D
 
Sana bu konulara yazma zorunluluğu mu verildi kardeşim? Size ne oluyor ya milletin ne konu açacağı seni mi ilgilendirir? Gidin işinize. ( Ceza yersem de yiyeyim sizin gibi insanlar yüzünden millet konu açmaya korkuyor.)
Tamam niye celallendin ya. :)
Benim sistemim de 2 ayda 1600TL'den fazla koymuş üstüne bu arada. Gereksiz bilgi ama olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı