3 ayda düzgün bir vücuda erişilebilir mi?

Yasarefe

Hectopat
Daha fazla  
Bu konu hakkında çok fazla açılmış konu var biliyorum ama benim merak ettiğim ve farklı olan konular var. Söyle baştan başlayayım yaklaşık 1 aydır diyeteyim ve 100 kilodan 96 kiloya düştüm. Üniversite bitince bir fitness salonuna yazılıp en azından ful kas olmasa da yapı olarak büyük ama fazla yağlı olmayan birine dönmek istiyorum. Sizce üç ayda böyle bir şey elde edebilir miyim? Ve spora devam ederken diyete devam etmeli miyim yoksa bırakmalı mıyım? Çünkü Temmuz ayında başlayacağım en iyi ihtimalle 90 kilo falan olurum 14 Temmuz gününe kadar ve nasıl bir yol izlemeliyim neler yapmalıyım?

Boyum: 1.84 kilom: 96, hedeflediğim kilom 80.

Vücut yapım kollarım kas olarak belirgin değil ama biraz hacimli basenlerim büyük ayak kaslarim belirgin ve büyük hafif bir göbeğim var ve göğsümde yağlanma var.

3 ayda kas kütlesinde belirgin artış olmaz ancak hareketleri tanırsınız ve vucut artık alışır yani bir nebze güç artışı olabilir diyete kesinlikle devam edin sporla destekleyince yağ yakımınızı hızlandırırsınız ve evet 3 ayda belirgin şekilde (yağ oranında) düşüş görebilirsiniz güzel bir diyet ile.

3 ayda kas kütlesinde belirgin artış olmaz ancak hareketleri tanırsınız ve vucut artık alışır yani bir nebze güç artışı olabilir diyete kesinlikle devam edin sporla destekleyince yağ yakımınızı hızlandırırsınız ve evet 3 ayda belirgin şekilde (yağ oranında) düşüş görebilirsiniz güzel bir diyet ile.

Hocam peki 5x5 programı hakkında düşünceniz nedir az da olsa geçmişte spor geçmişim var futboldur bir ara 4 ay vucut geliştirmeye gitmiştim şu an 5x5 le başlasam gelişim olur mu?

Hocam yanlış bilmiyor isem az tekrar çok set yüksek ağırlıklarda yapılan bir şey bizim amacımız yağ yakma ise çok tekrar yapmalıyız diye biliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı