3 ayda fitness vücudu çok zayıf

Senin gibiler bence özel ders almalı. Yani hoca ile birlikte haftada 3-4 gün özel çalışmalısın ki bu da seans başına 50-70 TL eder maksimum. Kilo almak öyle kolay bir şey değil, ben kendimi bildim bileli yiyip yiyip kilo alamayanlardanım. Spora başla ve hocanın vereceği diyet programını uygula.

Sana karbonhidrat öneririm. 1 ayda 15 kilo kadar alırsın. Fakat yemene içmene dikkat etmen lazım. Iyi forumlar

Diyetisyen yönlendirmesiyle ve azimle bu işi yapabilirsin, 1 ayda 15 kiloyu alabilirsin ama sonrasında oturduğunda göbeğine çay koyabilirsin, başka bir artısı olmaz.

Dostum vücüt geliştirme işinin %60'ı beslenmedir. Beslenmene dikkat etmezsen hiçbir şekilde istediğin vücudu yapamazsın. Kilo almanın mantığı aslında günlük ihtiyacın olan kaloriden daha fazlasını alman demek. Kilo almak için sana bir yemek listesi lazım bu listeyi de diyetisyene yada spor salonundaki hocana danış.

Spor insana ne ihtiyacı varsa onu verir zayıfa kilo aldırır, kilolu insanı zayıflatır. Eğer yaşın küçük değilse bodybuilding de yapabilirsin o da kilo aldırır.

Kilo almak da vermek de çok basit iş. Uygulamasını bilirsen mantığını kavrarsan eğer ikisini de kolaylıkla yapabilirsiniz. Tavsiyem spor yap ve sürdürebilirlik olsun vücut sabır işi emek işi hemen 3 6 ayda kimse vücut beklentisine girmesin zaten.Temiz beslen günlük alman gereken kaloriden fazla kalori al farkı göreceksin.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00