Zayıf olup 3 ayda yapılı olmak

Bir şeyde ısrarcı falan değilim, kilo alamaz demiyorum, ciddi sayılarda alamaz diyorum. İnsanların yıllarca uğraşıp yaptığını yapamaz diyorum. Sen ısrarla vücudunu forma sokar diyorsun, forma sokulacak bir vücudu yok zaten 42 kilo çocuk.

Formdan kastın orta siklet yarışmaya girecek vücudu mu? Arkadaş yılların emekleri ile kıyaslanacak bir vücudu amaçlamıyor zaten. Yaşıtlarından cılız olduğunu bu yüzden en azından yaşıtlarına uyum sağlayacak normal bir insan vücudu arzuluyor. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. İnatla yok 10 yıl yapmış sen nasıl yapacaksın kafasındasınız. Yahu arkadaş bunu istemiyor ben de bunu demiyorum zaten. 3 ayda sağlıklı bir şekilde kilo alabilir, en azından postürünü düzeltebilir bir kıvama gelir.

Dostum 2 ay önce ölçülmüştüm o zaman 42 kiloydum şu anda daha kilo almışımdır ama kesin konuşmadım yarın tartılacağım zaten buraya yazarım umarım 48 kilo falanımdır çünkü kolay kilo alan bir insan değilim öyle hemen yiyip
Spor yapman güzel bir şey, 3 ay içinde dev olamazsın ama yapmaya başla ve devam et uzun yıllar.
Formdan kastın orta siklet yarışmaya girecek vücudu mu? Arkadaş yılların emekleri ile kıyaslanacak bir vücudu amaçlamıyor zaten. Yaşıtlarından cılız olduğunu bu yüzden en azından yaşıtlarına uyum sağlayacak normal bir insan vücudu arzuluyor. Bunu anlamak bu kadar zor olmamalı. İnatla yok 10 yıl yapmış sen nasıl yapacaksın kafasındasınız. Yahu arkadaş bunu istemiyor ben de bunu demiyorum zaten. 3 ayda sağlıklı bir şekilde kilo alabilir, en azından postürünü düzeltebilir bir kıvama gelir.

Aynı şeylerden bahsediyoruz güzel arkadaşım, alabilir diyoruz ikimizde. Arkadaşın beklentisini karşılayacağını sanmıyorum.

Arkadaş olağanüstü bir şey beklemiyor ki zaten. Siz sanki 3 ayda fight club vücudu ister gibi yaklaştınız.
3 ayda yapılı olmak yazıyor başlıkta sinirlendiğim kısım o, 3 ayda sadece duruş bozukluğun varsa onu düzeltirsin spor yaptığın falan belli olmasını istiyorsan hani yapılı falan 1 sene bu işin oluru budur. İnstagramdakiler hep yalan dolan, veya youtubedeki değişimler, sıradan insansanız onların yaptıklarını yapamazsınız.(Para bakımından)

3 ayda yapılı olmak yazıyor başlıkta sinirlendiğim kısım O, 3 ayda sadece duruş bozukluğun varsa onu düzeltirsin spor yaptığın falan belli olmasını istiyorsan hani yapılı falan 1 sene bu işin oluru budur. İnstagramdakiler hep yalan dolan, veya YouTube'deki değişimler, sıradan insansanız onların yaptıklarını yapamazsınız.(Para bakımından)

Arkadaş anlaşılması kolay olsun açısından yapılı olmak yazdı. Vücudunu düzgün bir hale sokmak istediğini düşünüyorum. Instagram'da bulunan Fitness camiasına zerre saygı duymuyorum zaten. Onlar ayrı konu. 3 ayda vücudunu toplayabilir, sağlıklı kilo alabilir. Zaten o yaşta yapması gereken maksimum iş bu.

3 ayda yapılı olmak yazıyor başlıkta sinirlendiğim kısım o, 3 ayda sadece duruş bozukluğun varsa onu düzeltirsin spor yaptığın falan belli olmasını istiyorsan hani yapılı falan 1 sene bu işin oluru budur. İnstagramdakiler hep yalan dolan, veya youtubedeki değişimler, sıradan insansanız onların yaptıklarını yapamazsınız.(Para bakımından)
Yapılı denilince aklınıza ne geliyor bilmiyorum fakat benim aklıma sağlıklı, kiloya ve kas yapmaya elverişli, yaşa ve boya göre normal bir vücut geliyor.
Gayet alabilir arkadaşım neden bu kadar ısrarcısın sen :) 3 ay içinde vücudunu şekle sokabilir. Olağanüstü bir vücut yapamaz, amacı da o değil zaten. Sağlıklı alacağı 5 kilo sağlıksız alacağı 10 kilodan daha gözle görülür fark yaratır. 14 yaşında hormon ne kadar fazla salgılanıyor bilemiyorum ama vücudunu toplamaya yeter.

Eski konulara bakayım diyordum karşıma çıktı. Şu anda 53 kiloyum ve spor salonuna gidiyorum, bilginize.

Spor yapman güzel bir şey, 3 ay içinde dev olamazsın ama yapmaya başla ve devam et uzun yıllar.

Aynı şeylerden bahsediyoruz güzel arkadaşım, alabilir diyoruz ikimizde. Arkadaşın beklentisini karşılayacağını sanmıyorum.
Edit: şuan 70 kilo falanım bu konuyu açtığımdan beri gidiyorum spora

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00