3 ayda vücut geliştirme nasıl olur?

Oğuzhan40

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese merhaba, adım oğuzhan yaşım 15 183cm boyunda 70 kiloyum. Bu yaz tatilinde vücudumu, hayatımı düzene sokmak ve öz güven'li olmak istiyorum bunun için Fitness'a başlamaya karar verdim. Haftada 4 gün istikrarlı ve disiplinli bir şekilde gidebilirim dinlenme günlerimde evde boş kalmamak için egzersiz yaparsam beslenmeme dikkat edip şekeri en aza indirirsem hareketleri doğru bir şekilde yapıp 3 ay boyunca disiplinli devam edersem nasıl bir değişim olur?

Haftaya başlayacağım ve 3 ayın sonunda son durumu buradan paylaşacağım.

Yeni başladığın için güzel ilerleme katedeceksin evde kaldığın günler bir şey yapma dinlen beslenmene önem ver en önemlisi disiplinli bir şekilde devam et başarılar.
bu arada benimde boyum 183, 2019 da başladığımda 40 kiloydum şu an 80 kiloyum

Yeni başladığın için güzel ilerleme katedeceksin evde kaldığın günler bir şey yapma dinlen beslenmene önem ver en önemlisi disiplinli bir şekilde devam et başarılar.
Bu arada benim de boyum 183, 2019 da başladığımda 40 kiloydum şu an 80 kiloyum.

Hocam sizde bayağı iyi gelişmişsiniz. Dediklerinizi dikkate alacağım çok sağ olun.

Rica ederim başarılar dilerim.
Aktif olarak hala spoe yapıyorum hala kilo almak istiyorum 85 kilo hedefim var belki işinize yarar diye her gün içtiğim shake tarifimi veriym size.
150gr çekilmiş yulaf.
50-100 gr çekilmiş fındık.
1 adet muz.
300ML süt
İsteğe göre bal veya fıstık ezmesi.
Hepsini karıştırıyorum çok faydasını gördüm fazla koyu olursa sulandırıyorum tekrardan başarılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı