3 ayda vücut yapan insanlar

Sanch

Hectopat
Katılım
3 Temmuz 2019
Mesajlar
1.539
Çözümler
16
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tamam muhtemelen 8. aya girdim fitnessta ancak aklımda birkaç soru hâlâ var. 8 ayda az uz geliştim biliyorum ancak karşıma durmadan 3 ay içinde çok güzel büyüyen insanların videoları çıkıyor. Gayet düzenli spor yapmama rağmen ben o kadar büyüyemedim. Önceden obezdim ve 104 kilo idim. Spora ise diyetten sonra 75kg iken başladım. Yağ oranım gene de fazlaydı. Acaba bundan dolayı mı o kadar gelişemedim? Kas kazanmak için hâlâ yağ oranımı düşürmedim. Acaba geliştiğimi bundan dolayı mı göremiyorum? Kendimi her gün gördüğüm için mi geliştiğimi fark etmiyorum? Ağırlıklarım gayet arttı da aslında. Beslenmemde mi sorun var? Sanırım biraz daha kafa yormam gerek. Belki de 3 ay önceden fotoğraflarım olsa ben de daha detaylı görebilirdim gelişimimi ama fotoğraf almadım. Belki de her şey yağ dokunun altında oluyor ve fark edemiyorum? Benden olmaz mı yoksa?
 
Spor hap gibidir. Benim görüşüm aşağıdaki gibi.

Beyaz Hap: Doğal geliştirmeci düzenli yer içer spor yapar. Normal insan olmakla beraber overtraining daha hızlı olur reküprasyon süresi yüksektir.

Ama, karanlık taraf vardır ve gri tarafla beraber uzak durunuz.

Gri Hap: Sağlığa zararı yok ama Toz veya takviye kullanmak. Takviyelerin aşırı kullanımı zararlı olabilir. Reküprasyonu hızlı yarım yıl içinde altyapısı varsa vücüt yapar.

Siyah Taraf: Analobik Streiod ve Haplar ile Kürler uzak durun hayatınızı şeytana satmaktır. 2 ay içinde canavar bile olabilir kimyasal maddeler sayesinde.
 
Güzel bir antrenman programı ve düzenli beslenme ile geliştiğini görebilirsin. Tabii ki 3 ayda inanılmaz bir fark yaratmaz ama aynaya baktığında da gelişme görmelisin. Nasıl bir program uyguluyorsun?
 
Genetiği iyi ve beslenmesi müthiş olan bir birey ile, kötü genetik kötü beslenme sahibi bir insanın 3 ayda kat ettiği yollar farklı olur. Bunun yanında çoğu sosyal medya kullanıcıları 2 senelik spor geçmişi olmasına rağmen 3 ay tarzında yazılar yazmakta. 3 ayda çok iyi vücut yapıp bunu kanıtlayan birisi varsa da doğal değildir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı