3 ayda YKS için ne yapılabilir?

Yolun açık olsun kardeşim belki bilen vardır burada siberci013 adında bir kullanıcı daha vardı geçen sene ve 9 aydan başlayıp 2 ayda TYT yapılır mı? Ya kadar düştü arkadaş ve sonuç hüsran tabii ki de 2 milyon sıralama yaptı şu an kafasini duvarlara vuruyordur sende onun gibi olma.

Yolun açık olsun kardeşim belki bilen vardır burada siberci013 adında bir kullanıcı daha vardı geçen sene ve 9 aydan başlayıp 2 ayda TYT yapılır mı? Ya kadar düştü arkadaş ve sonuç hüsran tabii ki de 2 milyon sıralama yaptı şu an kafasini duvarlara vuruyordur sende onun gibi olma.
Dostum 2023 YKS'de zaten 247 bininci oldum. Şu an okuyorum aynı zamanda. Sadece bu 3 ay için hangi konulara çalışayım diye tavsiye istedim. Çünkü diğer konular çok karma karışıktı. Bu da öyle oldu maalesef.

Hocam kötü olduğu için o kadar bitirmeniz gerekirdi üstüne gitmeden halledemezsiniz malum bir de hangi kaynağı bitirdiniz?
Metin yayınları.

Ne tokatı yiyeceğim kardeşim şu an üniversitedeyim zaten sadece istediğim bölüm bir puanla kaçtığı için tekrar giriyorum. Olmazsa devam ederim. Ama olsa çok daha iyi olur. Bu konudan bu yaklaşıma nereden vardın ayrıca?
o üniversiteye neden giremedin sanıyorsun dostum? hedefim var diyorsun 2.5 aydır yan gelip yatmışsın olmazsa devam ederim diyorsun, bu kadar kasmıyorsan konu açma nedenin nedir? hedefi olup 2.5 aydır yatan bir adama çok disiplinli birisi mi diyecektim? :D
Hocam matematiğim iyi olsaydı 3 kitap bitirmiştim bile. Maalesef kötü olduğu için bir kitap anca bitti.
Konuyu okursan 2.5 aydır ders çalışmıyorum.

Kardeşim burada konu açma limiti falan mı var? İstersem YKS 2030 için bile konu açabilirim.
bahane üret dur oyun oyna devam et ama asla kendimi zorlayım matematiğimi geliştireyim deme, şey de ben çok disiplinli bir insanım 1 kitap bitirdim azıcık da matematik çalıştım ama asla gelişmiyorum galiba suçlu matematik

gece gece güldürdün beni dostum hayatında başarılar :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı