2 saat içerisinde ağrıya başlıyor hocam.Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi?
2 saat içerisinde ağrıya başlıyor hocam.Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi?
Hocam bugün oldum hiç belirti yok. 30 dk önce falan oldum hiç ağrımadı. Acaba yanlış falan mı yaptılar? En azından biraz ağrı olması gerekmez miydi?
Hapı yuttuk yani hocam.2-3 saat içinde başlar ne olacaksaayvayı yiyiyonuz. Parol varsa içersiniz.
Yok be hocam yutmadınız.Hapı yuttuk yani hocam.![]()
Yok hocam yok o kadar değilHapı yuttuk yani hocam.![]()
Sağ ol hocam. Şu an bir şey kalmadı çok şükür. Turp gibiyim desem yeridir1-2 gün sonrasında yaşanan bunlar normal. Her dozda yaşanabilir. Telaşlanacak bir şey yok. Geçmiş olsun.![]()
Gerek yok.Ben futbol oynadığım için her resmi müsabakadan 48 saat önce PCR testi ya da 2 doz aşı gerekiyor. Ben bunun için 2 doz olmuştum, 3.'ye gerek var mı?
Teşekkür ederim hocam.Gerek yok.
Konu sahibi arkadaşa da geçmiş olsun. Parol almak rahatlatıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.