erdalkömürcü
Kilopat
Bütün işletim sistemlerini teker teker kurup denedim ve en performanslısı Win7 64 bit
Windows 7 Ultimate 32 Bit Kullanmanı Öneririm Çünkü Bilgisayar Boş Dururken 435 Mb Ram Kullanıyor Ben kurdum Gayet Memnunum 1 gr Kasma dahi Yok Kesinlikle Tavsiye Ederim İyi GünlerElimde Core 2 Duo bir işlemci ve 3 GB RAM'e sahip bir bilgisayar var. CS:GO oynamak için 32 bit mi yoksa 64 bit mi işletim sistemi kurmalıyım? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Elimde Core 2 Duo bir işlemci ve 3 GB RAM'e sahip bir bilgisayar var. CS:GO oynamak için 32 Bit mi yoksa 64 Bit mi işletim sistemi kurmalıyım? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Hocam aynı PC bende var sadece 4 GB ram win 10 home kurdum çok rahat çalışıyor vs denemedim ama tf2 de 70+ FPS veriyorElimde Core 2 Duo bir işlemci ve 3 GB RAM'e sahip bir bilgisayar var. CS:GO oynamak için 32 bit mi yoksa 64 bit mi işletim sistemi kurmalıyım? Ayrıca hangi işletim sistemini kullanmalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum.
Konuyu hortlatmışsınız hocam.
Hocam konu geceli bayağı olmuş ama CS:GO oynamaya başladım dediğim sistemle 30 FPS veriyor sizin için yeterliyse oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.