3 yıl önce ergenliğe girmiş birinin boyu uzar mı?

13 yaşındasın boyun 155 gerçekten iyi bir şey ben 13 yaşındayken boyum 146 falandı hocam şu an 16 yaşındayım boyum 174 oldu annem 155 babam 190 yani daha uzarsın merak etme her türlü 170 olursun.
erkeklerde genelde öyle oluyor kızlarda boy uzaması daha erken duruyor 155 13 yaşındayken çok da iyi değil gibi ortalamya göre yine ideal ama

10 yaşında ergenliğe mi girdin abicim.
evet öyle oluyor

Şu anki yaşın 13 ve 10.sınıfamı geçtin?
bir sene erken başladım bir sene de sıınf atladım ondam dolayı öyle ama okul açıldıktan bir ay sonra 14 oluyorum zaten

Kız isen uzama imkanın yok. 3 tane kız kuzenim 1 tane ablam var. Hepsinin 9 ya da 10. sınıfta uzaması durdu.
işte ben sınıftakilerden 2 yaş küçüğüm ondan uzarım diyordum ama 1 2 yıl daha erken ergenliğe girdğim için düşündüm

Erkeklerde genelde öyle oluyor kızlarda boy uzaması daha erken duruyor 155 13 yaşındayken çok da iyi değil gibi ortalamya göre yine ideal ama.

Evet öyle oluyor.

Bir sene erken başladım bir sene de sıınf atladım ondam dolayı öyle ama okul açıldıktan bir ay sonra 14 oluyorum zaten.

İşte ben sınıftakilerden 2 yaş küçüğüm ondan uzarım diyordum ama 1 2 yıl daha erken ergenliğe girdğim için düşündüm.

Okula erken başlamışsınız hocam bende 1 yıl erken başladım boyum çok kısaydı hep dalga geçiyolardı.

Okula erken başlamışsınız hocam bende 1 yıl erken başladım boyum çok kısaydı hep dalga geçiyolardı.

Aynen birinci sınıf da okumadigimdan 2 yil olmus oluyor arada, siniftakilerin boyları da zaten 160 civarlarında o yuzden şu ana dek problem olmamisti. Epey zayifim zaten sırıtmıyor çok ama bu boyda kalırsam bir iki seneye aralarında çok küçük görünürüm muhtemelen.

Aynen birinci sınıf da okumadigimdan 2 yil olmus oluyor arada, siniftakilerin boyları da zaten 160 civarlarında o yuzden şu ana dek problem olmamisti. Epey zayifim zaten sırıtmıyor çok ama bu boyda kalırsam bir iki seneye aralarında çok küçük görünürüm muhtemelen.

Bende şu an boy konusunu düşünüyorum tatilde boyum en fazla 1-2 cm uzadı ben zayıfım benim zayıflığım belli oluyor ama göze pek batmıyor sizin sınıftakilerin boyları 160 ise iyi hocam bizde 170-190 arası hepsi.

Bizim okuldada öyle ama bu boy konusunu cok takıntı yapmamak gerek her gün bir ara 2 litre süt içiyordum kısa kalacağım diye iyice psikolojim bozuldu🙃

Zaten kızlarda erkekler kadar problem olmuyor aslında 160 162 kalsam bile ortalama. Erkeklerde de malum her şeyden önce boya takıldıkları için TR kızlarının.Biraz problem etmelerini anlayabiliyorum.

Zaten kızlarda erkekler kadar problem olmuyor aslında 160 162 kalsam bile ortalama. Erkeklerde de malum her şeyden önce boya takıldıkları için TR kızlarının. Biraz problem etmelerini anlayabiliyorum.

Kızlar erkeklerin boylarına öncelik veriyor bence bu saçma elbet kısa olmasını istemezler ama sırf boyu kısa diye dalga geçiyorlar bu biraz üzücü.

Kızlar erkeklerin boylarına öncelik veriyor bence bu saçma elbet kısa olmasını istemezler ama sırf boyu kısa diye dalga geçiyorlar bu biraz üzücü.

Yani evet geneli öyle, açıkçası erkeklerde de pek fark yok. Hatta kızlardan çok daha fazla dış görünüşleri hakkında zorbalıyorlar. Sonuçta iki taraf da haksız da öyle kişileri kafaya takmamak lazım. Yani keşke şöyle böyle olsaydım demek yerine beni seven ben olduğum için sevsin dış görünüşüm için değil diye düşünüp diğerlerini iplememek gerekiyor.

Yani evet geneli öyle, açıkçası erkeklerde de pek fark yok. Hatta kızlardan çok daha fazla dış görünüşleri hakkında zorbalıyorlar. Sonuçta iki taraf da haksız da öyle kişileri kafaya takmamak lazım. Yani keşke şöyle böyle olsaydım demek yerine beni seven ben olduğum için sevsin dış görünüşüm için değil diye düşünüp diğerlerini iplememek gerekiyor.

Sizin dediğiniz gibi birini bulmak zor çoğu kişi öyle değil işte.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı