Çözüldü 3 yıl sonra girilen Valorant'ta çoğu şey gitmiş

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s7üü

Hectopat
Daha fazla  
3 yıl önce oynadığım hesaba girdim. O zaman 1250 VP 50 TL idi. Savaş bileti almıştım. Orada uzun bir bıçak vardı. Hesapta yok. Ghost skini var sadece. Clasic vardı o da yok. Skye, kayo gibi ajanlar açıktı onlarda kilitli. Anlamadım arkadaşlar nasıl oluyor? Maç geçmişi falan gözükmüyor. Bu hesap olduğuna eminim. Savaş biletindeki bıçak Şakıyançelik.

Çözüm
Maç geçmişi bir süre sonra siliniyor. Hesabından skinler gitmez. Hatta savaş bileti skinleri hiçbir şekilde gitmez. Farklı hesaba girmişsindir.

Ama tahminimce hesap doğruysa savaş biletini satın almamış olabilirsin. Genelde her sezon savaş biletinde ghost, sheriff veya classic skini ücretsiz dağıtılıyor. Bence o sezon savaş biletini tamamladın açmayı unuttun. Bu sayede ghost skini var ama diğerleri yok.
Maç geçmişi bir süre sonra siliniyor. Hesabından skinler gitmez. Hatta savaş bileti skinleri hiçbir şekilde gitmez. Farklı hesaba girmişsindir.

Ama tahminimce hesap doğruysa savaş biletini satın almamış olabilirsin. Genelde her sezon savaş biletinde ghost, sheriff veya classic skini ücretsiz dağıtılıyor. Bence o sezon savaş biletini tamamladın açmayı unuttun. Bu sayede ghost skini var ama diğerleri yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Tek hesabım var. Başka olacağını sanmam. Ama hatırladığım hatta SS olan fotoğrafta savaş bileti bıçağı var. Yani bende olan bıçak sonradan gidebilir mi? Bileti tamamlamasam bile. O neyse ajanlar ne alaka. Oynadığım ajanlar bile kiltili.

Yani böyle şeylerin kimsenin başına geldiğini görmedim. Her konuda net olarak eminsen riot games destek sayfası ile iletişime geçebilirsin. Sana daha sağlıklı bir şekilde yardımcı olacaklardır.

Sorununuz çözüldü mü hocam, bilette ne dediler?

Bilette 15 tane soru vardı. Cevaplayabildiklerini cevapla dediler. Ben de yarısını falan cevapladım. İnternetten aldığım kodu yazdım kredi kartını yazdım doğum tarihini yanlış yazmışım çoğu şeyi yazdım. Bana bir gün sonra cevap verdiler. Dediler ki verdiğiniz cevaplar hesabın sizin olduğunuz tam kanıtlayamadı gibi bir şey söylediler. Soruları benden bir daha cevaplamamı istediler ama diğerlerini hatırlamadığım için daha da yazmadım hatırlattığınız için bir daha denerim şansımı. Yani kodu yazdım her şey yazdığım halde olan kostümleri bile yazdığım halde olmadı. Deneyeyim hatırlattığınız için.
Konuşarak yazdım anlatamamış olabilirim.

1730485197616.png

Son düzenleme:
Bilette 15 tane soru vardı. Cevaplayabildiklerini cevapla dediler. Ben de yarısını falan cevapladım. İnternetten aldığım kodu yazdım kredi kartını yazdım doğum tarihini yanlış yazmışım çoğu şeyi yazdım. Bana bir gün sonra cevap verdiler. Dediler ki verdiğiniz cevaplar hesabın sizin olduğunuz tam kanıtlayamadı gibi bir şey söylediler. Soruları benden bir daha cevaplamamı istediler ama diğerlerini hatırlamadığım için daha da yazmadım hatırlattığınız için bir daha denerim şansımı. Yani kodu yazdım her şey yazdığım halde olan kostümleri bile yazdığım halde olmadı. Deneyeyim hatırlattığınız için.
Konuşarak yazdım anlatamamış olabilirim.

Eki Görüntüle 2342280
Anladım hocam, deneyin bakalım, merak ettim ben de.

Bulduk. Başka hesapmış kısaca. Anlatırım gece.

Aynı epostada 3 hesap varmış tek tek uğraşıp değiştirdi epostaları. Önceki biletimde de aynı bilgileri vermiştim uğraşmak istemedi herhalde. Bir de bu hesap çıkmıyordu isimlerde onu da düzeltti. İsimlerde aynı sadece son harfi farklı yapmışım. Tek sorun bütün hesapların aynı epostaya bağlı olmasından kaynaklanıyormuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı