Oyun 3 yıllık Xbox Game Pass Ultimate 580 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu konu daha kaç kere açılacak bilmiyorum ama güzel fiyat.

Valla ben bulduğum gibi yapıştırdım. Bu üslup çok yanlış. Daha önceden açılmıştı konusu diyebilirsin. Hem dislike atıp hem ooo kardeşim internet bağlatmışsın demen çok ayıp ve kırıcı.
Olay sadece daha önce konusunun açılması değil, o konuda 28 sayfa yorum yazılması. Günlerdir forumda bu mevzu konuşuluyor. Konu açmadan önce arama yapmanı öneririm bulduğun gibi yapıştırmak yerine. İyi seneler.

@Shadow Ryzen hocam bir arkadaşım 3. alımı yaparken hata almış. 2024'e kadar vermiş ne yapması lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çevirmeyi yapmış mı Game Pass'e?

Hocam çevirme dediğiniz Ultimate seçeneği mi? Öyle bir şey yapmamış. Üç sekme açmış abonelik için her birinden abone ol demiş. Kredi kartından 3 defa 180 ₺ çekim yapılmış. Nereyi yanlış yaptığını soruyor? Linki ben göndermiştim ona neyi yanlış yaptığını ben de anlamadım.

İptal etsin mi tüm abonelikleri ne dersiniz hocam?

Son düzenleme:
Hocam çevirme dediğiniz Ultimate seçeneği mi? Öyle bir şey yapmamış. Üç sekme açmış abonelik için her birinden abone ol demiş. Kredi kartından 3 defa 180 ₺ çekim yapılmış. Nereyi yanlış yaptığını soruyor? Linki ben göndermiştim ona neyi yanlış yaptığını ben de anlamadım.

İptal etsin mi tüm abonelikleri ne dersiniz hocam?
Çevirme yapmadıysa hepsini iptal edip iade alabiliyorsa iptal etsin. Sekmeyle yapmasın. Yinelenen ödemeyi kapatacak her aldığında daha sonra uzat diyecek aynı şekil.

Çevirme yapmadıysa hepsini iptal edip iade alabiliyorsa iptal etsin. Sekmeyle yapmasın. Yinelenen ödemeyi kapatacak her aldığında daha sonra uzat diyecek aynı şekil.

Ne zamana kadar devam ediyor bu fırsat?

Bende çıkmadı yanlışlıkla 1 aylık almış da oldum.

Simdi iptal ettim aldım 1 aylık iade. Bana çıkmıyor 12 aylık 1 aydır uğraşıyorum. 12 aylık yapan arkadaşlar link atsa keşke birde oradan denesek.

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı