Oyun 3 yıllık Xbox Gold 585TL

Senede 200 liraya geliyor yaklaşık. Bir şey değil bana kalırsa. Fakat, içinde ne kadar büyük oyunlar var ki? Forza + Fifa + ?
-
Birçok kaliteli oyun yok ve büyük olasılıkla da gelmez. God of War gibi Elden Ring gibi.
-
Popüler oyunlara bakıyorum onlne'ler gözüküyor sadece. Önerisi olanı dinlemek isterim..
atomic heart , stalker 2 , forza motorsport 8
Aklıma gelen ilk oyunlar. 2023 de gelecek diye açıklanmıştı diye hatırlıyorum.

Beni de kıllandırdı ultimate yenileme kapatma. Diğerinde sormuyordu ama bunda "emin misin bak? şu şu özellikleri kaybedersin" tarzında uyarı çıkarınca vazgeçtim :) Sen yenilemeyi kapattın mı ?
Yok olmaz kapatabilirsiniz. Daha önceki yıllık alımlarımda da kapatmıştım. Şimdi de kapattım.
 
Tek trick ödeme yapma sayfasında geri gelmek. O zaman 12 aylık seçenek çıkıyor. Daha sonra zaten yinelenen ödemeyi kapat deyip arka arkaya alım yapıp tek Ultimate alınca işlem tamam oluyor.
 
Hafta sonuna doğru Allah'ın nasibiyle alacağım. Microsoft flight simulator,battlefield serisi vs ilgimi çekti.

Şunu merak ediyorum, Türkiyede Türk hesabıyla alım yaptığımızda, yurt dışına gittiğimizde de kullanabiliyor muyuz hesabı/üyeliği?
 
Hafta sonuna doğru Allah'ın nasibiyle alacağım. Microsoft Flight Simulator, Battlefield serisi vs ilgimi çekti.

Şunu merak ediyorum, Türkiye'de Türk hesabıyla alım yaptığımızda, yurt dışına gittiğimizde de kullanabiliyor muyuz hesabı/üyeliği?

Ben kullanmıştım bir sorun olmamıştı, yine olacağını da düşünmüyorumi ama 3 sene geçti üzerinden. Tekrar bir bakmakta fayda var.
 
Assassin's creed® Odyssey, Assassin's creed® Origins, Forza 5, mortal combat 11, a palague tale: İnnocence, a palague tale: Requiem, eastward, Sea of Thieves, The Walking Dead: The final season, A Way Out, Age of Empires IV: Anniversary Edition, battlefield™ 2042, Battlefield 3- 4™ Premium sürümü, Battlefield 1-2, battlefield™ Hardline Ultimate sürümü, battlefield™ v 2. yıl sürümü, Crusader Kings III, commandos 3 - HD remaster, command & conquer™ Remastered Collection, Crysis, Crysis® 2 maximum Edition, Crysis 3, Death Stranding, Dead by Daylight, Dirt 5, Dishonored 2, bir sürü fallulout oyunu, Far Cry oyunları, FIFA 21-22, Football Manager 2023, Frostpunk, EU4, HOI4, bir sürü Halo oyunu, Hitman trilogy, ınjustice™ 2 - standart sürüm, Just Cause 4: Reloaded, It Takes Two, Life is Strange: True colors,

Bunlar gibi bir sürü var oğlu var. Bulunmaz bir nimet bence
 
Gamepass Pc içinde geçerli mi?
Evet PC içinde geçerli Gamepass. Ultimate almanıza gerek yok bilgisayar için. Normal sürüm almanız yeterli. Konsol kullanıcıları online oynayabilmek için alıyor genellikle. Bilgisayar için en uygun olanı almanızı tavsiye ederim. Ben 2 senelik aldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı