Oyun 3 yıllık Xbox Gold 585TL

Aslında bir açık değil. Adamların gizli tuttukları bir satış versiyonu var. 12 aylık Gold üyelik.
Bir de yaptıkları kampanya var. 1 aylık ultimate alınca 36 aya kadar Gold üyelikler ultimate e dönüşüyor.

Biz yasla olarak 3 defa Gold alıyoruz. Adamlar satmak istemeseler bu seçeneği gizlemek yerine hiç oluşturmazlardı.

Üstüne 1 aylık da ultimate alıp adamların yaptıkları kampanya kapsamında 36 aylık Gold üyeliği ultimate e çeviriyoruz.

Bence fixlenmelik bi durum yok. Olsa şimdiye kadar bunu engellerlerdi. Kaç kişi müşteri hizmetlerine başvurdu bu konuda. Farketmemiş olmalarının imkanı yok.
 
@yunustncr
Hocam ben bu konuya mesaj yazalı çok oldu, bir sürü şey konuşulmuş. Playstation kullanmadığım için sıcak bakmamıştım ama yakında almaya karar verdim. Şu an yapılması gereken en mantıklı hareket nedir hangi paketi nasıl satın almak doğru olur ? Playstation alıp haftalık kiraya vereceğim eve koymayı düşünüyorum. O yüzden bu benim işime yarayabilir mi diye sorayım dedim.
 
@yunustncr
Hocam ben bu konuya mesaj yazalı çok oldu, bir sürü şey konuşulmuş. PlayStation kullanmadığım için sıcak bakmamıştım ama yakında almaya karar verdim. Şu an yapılması gereken en mantıklı hareket nedir hangi paketi nasıl satın almak doğru olur? PlayStation alıp haftalık kiraya vereceğim eve koymayı düşünüyorum. O yüzden bu benim işime yarayabilir mi diye sorayım dedim.

PlayStation Sony'nin konsolu, Game Pass ise Microsoft'un servisi. Xbox Game Pass'i PlayStation'da kullanamazsın. Ya PC olacak ya da Xbox oyun konsolu.
 
Ben arkadaşın dediği gibi yaptım ayrı ayrı 1er tane yıllık verdi şimdi iptal ettim 3 aboneliği de para iadesi bekliyorum ayrıca işlemi yaptıktan sonra game pass ultimate çevirmek istedim hata verip durdu sayfa yapamadım zaten o zaman aboneliklere girince fark ettim 1 tane 3 yıllık abonelik değil 3 tane 1 yıllık abonelik var ve 2024 de bitecek saçma sapan bir durum neyi yanlış yaptım anlamadım inşallah para iadesi olur yoksa 540tl gitti ya :((
 
Bu satın alımı yapabilmek için illa yeni hesap mı gerekiyor? Şu an halihazırda ben Xbox Ultimate versiyonunu kullanıyorum. Bunu iptal edip, tekrar Gold üyeliği alarak da bu işlemi yapabilir miyim?
 

Geri
Yukarı