30.000 TL sistem tavsiyesi

Bütçe
30000
O zaman şöyle bir şey de toplayabilirsin 20500TL tutuyor bunlar.

13 nesil ile değişsem kötü mü olur anakartı değişsem bir de ne fark eder.

İleriki nesil oyunları kaldırmasını istiyorsanız 4070 Ti alın o zaman hazır sistem istemiyorsanız sizin için en ideal sistem yukarıda atılmış zaten :D

Hocam kasa önermeyi unutmuşsunuz 28.750 TL tutyor attıklarınız kasasız.
Bunlardan biri alınabilir.

Yazamamışsın Dark Guardian'dı kasa.

13 nesil ile değişsem kötü mü olur anakartı değişsem bir de ne fark eder.

Anakartı bu da yapabilirsin:
13400F pahalı pek değmez aradaki fark.

Anakartı bu da yapabilirsin:
13400F pahalı pek değmez aradaki fark.

O zaman şimdi buradaki size göre en iyi sistem hangisi bana göre sizce AMD olan mi yoksa i5 12 olan mı?

O zaman şimdi buradaki size göre en iyi sistem hangisi bana göre sizce AMD olan mi yoksa i5 12 olan mı?

F/P olarak AMD'li sistem daha iyi ama normal performans olarak bakarsan Intel'li sistem daha iyi ama 4K pek değmez.

AMD sistemi böyle toplarsan 21400TL tutuyor ve çok daha iyi olur 3060 Ti'dan(ekran kartı sam ile 3080'e yakın FPS verir.)

AMD sistemi böyle toplarsan 21400TL tutuyor ve çok daha iyi olur 3060 Ti'dan(ekran kartı sam ile 3080'e yakın FPS verir.)
rtx sistem önerin lütfen ve sıvı soğutucu da önerebilirseniz çünkü 1 2 gün içinde toplamaya başliycağım şuanda sizin öneriniz önemli benim için

RTX sistem önerin lütfen ve sıvı soğutucu da önerebilirseniz çünkü 1 2 gün içinde toplamaya başlayacağım şu anda sizin öneriniz önemli benim için

O zaman öneki sistemde attığım Colorful RTX 3060 Ti GDDR6X'i seçin sıvı soğutma olarak da buna bakın:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı