30.000 TL'ye oyun ve iş için hazır sistem önerisi

Conquerrorx

Hectopat
25-30.000TL bütçe ile oyun ve iş için kullanabileceğim bir hazır sistem satın almak istiyorum. Fiyat 3 aşağı 5 yukarı esneyebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat bu kadar esnerse:
Esnemezse:

O zaman alabiliyorsanız 4070'li kasa güzel olur. Yoksa 4060 Ti alın hocam.

Teşekkür ederim.

O zaman alabiliyorsanız 4070'li kasa güzel olur. Yoksa 4060ti alın hocam.
Böyle bir sistem için düşünceniz nedir?

Son düzenleme:
Böyle bir sistem için düşünceniz nedir?
Amd tarafına yönelmek istiyorsanız alabilirsiniz. Her ne kadar driver problemleri 5000 serisine göre daha az olsada yinede problem çıkabiliyor. Ben olsam ne yapardım derseniz, ben 4070'i seçerdim şahsen. Zaten vram olarak arada bir fark yok. Fiyatı biraz daha uygunmuş bunun mesela. O zaman şunu diyebilirim. 4070'i almak bütçeni sarsmayacaksa alabilirsiniz. Eğerki bütçenizi sarsıyorsa 7700 tercih edebilirsiniz.

Ama burada belirtmem gereken bir şey var. Nvidia tarafı yazılım anlamında daha iyi gerek dlss3.0 gerek ray tracing. Amd tarafında bunun karşılığı olabilecek şeyler var mı derseniz var ancak ne kadar nvidia tarafı kadar optimize tartışılır.

Amd tarafına yönelmek istiyorsanız alabilirsiniz. Her ne kadar driver problemleri 5000 serisine göre daha az olsada yinede problem çıkabiliyor. Ben olsam ne yapardım derseniz, ben 4070'i seçerdim şahsen. Zaten vram olarak arada bir fark yok. Fiyatı biraz daha uygunmuş bunun mesela. O zaman şunu diyebilirim. 4070'i almak bütçeni sarsmayacaksa alabilirsiniz. Eğerki bütçenizi sarsıyorsa 7700 tercih edebilirsiniz.

Ama burada belirtmem gereken bir şey var. Nvidia tarafı yazılım anlamında daha iyi gerek dlss3.0 gerek ray tracing. Amd tarafında bunun karşılığı olabilecek şeyler var mı derseniz var ancak ne kadar nvidia tarafı kadar optimize tartışılır.
Aslında amd, intel veya nvidia diye bir ayrım yapamıyorum. Çünkü şuan teknoloji ne vaziyette bilgim yok. Amd ekran kartında optimizasyon sorunu var ise sınırlarını zorlamak mümkün olmayacaktır diye düşünüyorum. Kullanırken de olur olmadık hatalar almam demek sanırım.
Real Markt'ta şöyle bir sistemde var. Düşüncenizi merak ediyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20240108-WA0006.jpg
    IMG-20240108-WA0006.jpg
    140,2 KB · Görüntüleme: 39

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı