Yaklaşık bir 2-3 sene her oyunu sistem gereksinimlerine bakmadan yüksek ayarlar sabit 60FPS oynamak istiyorum. İşimi görür mü?
Her oyun zor hocam. Cyberpunk gibi oyunlarda 1440P'de sabit şekilde 60 FPS vermesi zor.
Yaklaşık bir 2-3 sene her oyunu sistem gereksinimlerine bakmadan yüksek ayarlar sabit 60FPS oynamak istiyorum. İşimi görür mü?
peki 27 28 civarına uzun süre 1440p 60fps oynatacak sistem toplanır mı yoksa illa 30a çıkmam mı gerek?Her oyun zor hocam. Cyberpunk gibi oyunlarda 1440P'de sabit şekilde 60 FPS vermesi zor.
Peki 27 28 civarına uzun süre 1440p 60FPS oynatacak sistem toplanır mı yoksa illa 30a çıkmam mı gerek?
hocam testlere bakıyorum da attığınız sistemlerde rx7700xtli sistem 1440p 60fps cb2077 oynatıyor diğer oyunlarda da 4060a göre oyun performansı daha iyi sanki. Ne diyorsunuz? RX7700XT alınır mı?Hocam önceki attığım sistem gibi sistem bulabilirseniz 1440P'de götürürdü. Böyle fırsatlar beklemelisiniz. Bu bütçede 8 GB kartlar var. Arada 16 GB sistemler de düşüyor.
Hocam testlere bakıyorum da attığınız sistemlerde RX 7700 XTli sistem 1440p 60FPS CB2077 oynatıyor diğer oyunlarda da 4060a göre oyun performansı daha iyi sanki. Ne diyorsunuz? RX 7700 XT alınır mı?
o zaman ben atılan rx7700xt'li sistemi alıyorum hocam tekrar teşekkürler tavsiyeniz için.RX 7700 XT'nin NVIDIA tarafında eşiti 4070 zaten. 16 GB olması da avantaj. 4060a göre bariz daha güçlü, alınır.
O zaman ben atılan RX 7700 XT'li sistemi alıyorum hocam tekrar teşekkürler tavsiyeniz için.
Evet maalesef 32k olmuş. Kasayı değişmeme gerek var mı sizce bir daha?Ne demek hocam hayırlı olsun, fakat zamlanmış olabilir.
Evet maalesef 32K olmuş. Kasayı değişmeme gerek var mı sizce bir daha?
Kampanyalar ne zaman oluyor? Laptop sattıktan sonra 20k gibi bir bütçem oluyor kalanını ailem karşılıyor bekleyebilirim.Hocam kasayı Vento yapsanız daha iyi olur. Güç kaynağını riske atmazsınız. Bence vaktiniz var ise kampanya bekleyin derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.