30-35 Bin TL Hazır sistem önerisi

4060 Ti mi mı 7800XT mi diyeceğim ama 7800 çok çok önde fakat NVIDIA'nın avantaj kısmı olarak göz alırsak benim sistem için sanırım 2K olmasından kaynaklı 7800 XT daha mantıklı değil mi?

Furkan hocam bu sistem mi yoksa sizin attığınız ASUS 7800 Gaming gendeki sistem mi?
7800xt sistem alın hocam, üstteki sorunuza gelirsem Sapphire çok tercih ediliyor, AMD ekran kartlarını uyguna veriyor ve yazılımsal bir sorun görmedim ben kullanan kişilerde.
2 fan olması ise sorun olmaz, serin çalışıyor. Önemli olan tek şey fan sayısı değil soğutma sistemi.
nVidia dlss ve yazılım rahatlığı derken bazı kişiler nVidia dışına çıkmıyor ancak 2k'da sisteminizi kullanıyorsanız 7800xt'li sistem daha iyi olur. 16 GB vRam var. Kendiniz cevaplamışsınız aslında.
nVidia dışında kart kullanmam diyorsanız attığınız sistem iyi bir seçenek. İyi fiyat

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada değerleri görebilirsiniz, rtx 4070 yazılımıyla öne geçiyor ancak aç gözlü nVidia 50 serisi piyasaya çıkınca gücünü düşürecek güncellemelerle, benim düşüncem. Kas gücü olarak 7800 xt daha önde. Tercih sizin. Kullanım amaçlarınıza göre. Dlss, Ray tracing ve kullanım rahatlığı sizin için ne kadar önemli, yoksa kas gücü mü önemli. Önemli olan bunlar.
4070'de gayet alınabilir bir sistem, ancak ben olsam rx7800 xt alırdım 2k'da kullanmak için. Hem de daha uygun.
Ben 4070 için bütçe zorlamaya gerek olduğunu düşünmüyorum, 4060ti ise tercih edilmez rx7800xt karşısında.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı