30-35 bin TL hazır sistem önerisi

Alınmaz hocam psu markasını göremedim sisteme ufak bit gitgelde parçalar yanabilir yani psunun corshair gibi bilindik olması ve bronze sertifikası olması şarz yüksek bütçeli sistemlerde

Alınmaz hocam PSU markasını göremedim sisteme ufak bit gitgelde parçalar yanabilir yani PSU'nun Corsair gibi bilindik olması ve Bronze sertifikası olması şarj yüksek bütçeli sistemlerde

PSU olarak bunu yazmislar iyi mi hocam eğer iyi değilse sizin bir oneriniz var mı?

PSU olarak bunu yazmislar iyi mi hocam eğer iyi değilse sizin bir oneriniz var mı?
Biraz daha baktimda baska sorana baska psu soylemisler bide ben sordum cevap bekliyorum hocam

İyi görünüyor ancak bu tarz hazır sistemlerde genellikle ekran kartı ve işlemciyi iyi tutup, diğer parçalardan kısıyorlar ve böylece fiyatı uygun oluyor. Bana göre RAM MHz değeri düşük kalmış, ayrıca RAM, PSU, SSD parçalarının markaları da önemli. Kaliteli parça her zaman maliyetlidir.
Evet haklısınız sizin bir öneriniz varmı

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-02-09-14-10-56-920_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2025-02-09-14-10-56-920_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Hocam psu maalesef iyi değil yani kumar bir psu benim size tavsiyem itopyadan vs hazır sistem bulmanız ModArt-X23.4 /INTEL Core i5 14400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

SSD ve kasayi Corsair yapıp sorunsuz bir PC'ye sahip olabilirsiniz ama kasayı değiştirmek istemezseniz sadece SSD'yi değiştirmeniz yeter

Hocam psu maalesef iyi değil yani kumar bir psu benim size tavsiyem itopyadan vs hazır sistem bulmanız ModArt-X23.4 /INTEL Core i5 14400F / ASUS DUAL GeForce RTX 4060 8GB / 16GB DDR5 / 1TB NVME M.2 SSD / Geforce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM

SSD ve kasayi Corsair yapıp sorunsuz bir PC'ye sahip olabilirsiniz ama kasayı değiştirmek istemezseniz sadece SSD'yi değiştirmeniz yeter
Vade orani cok yuksek hocam bütçem kurtarmiyor

Buna bakabilirsiniz en azından ne aldığınız belli. Gold E-Sports - Game Garaj. 4060 yerine 4060 Ti almanız çok daha iyi olur ancak AMD ekran kartlı sistemlerede bakabilirsiniz bu bütçede.

Alacağım karta taksit secenegi yalnizca 2 ben 6 taksitle sistem alacagim daha farkli bir sistem önerebilirseniz güzel olur

DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM. Buda son önerim olsun hocam bulup bulabileceğız en kuvvetli sistem bu fiyat bandında ve sağlam sadece ram ve ssd nin markalarını değiştirip gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ve soğutucuyuda kule tipi seçin

Vade oranı konusunda site site gezip bakmanızı tavsiye ederim 3 taksite 0 vade gibi kampanyalar olabiliyor ama onun dışında en son attiğim yani içinde rtx 4060 ti olan sisteme benzer parçalar alın ki istediğiniz oyunu oynayabilin

DH-PENGUIN / INTEL Core i5 14400F / GIGABYTE GeForce RTX 4060 Ti 8GB / 16GB DDR5 / 1TB M.2 SSD / GeForce RTX Sistem Tavsiyesi |ITOPYA.COM. Bu da son önerim olsun hocam bulup bulabileceğız en kuvvetli sistem bu fiyat bandında ve sağlam sadece RAM ve SSD'nin markalarını değiştirip gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz ve soğutucuyuda kule tipi seçin.

Vade oranı konusunda site site gezip bakmanızı tavsiye ederim 3 taksite 0 vade gibi kampanyalar olabiliyor ama onun dışında en son attiğim yani içinde RTX 4060 Ti olan sisteme benzer parçalar alın ki istediğiniz oyunu oynayabilin.

Öneriler iyi hoş da adam peşin fiyatına 6 taksit olan bir sistem istiyor ona göre dikkate alin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı