5 senelik 1050 Ti Ryzen 3 1200'lü emektar sistemimin anakartı hayatını kaybedince eldeki bilgisayara masraf yapmak yerine yeni bir bilgisayar almaya karar verdim. Almışken bu sefer güzel bir monitörü ve orijinal Windows'u olsun istiyorum. Bilgisayarı tamamen oyun oynamak, dizi film seyretmek vs. gibi keyfi amaçlarla kullanan birisiyim. İtopya üzerinden hazır sistemlerden anladığım ve araştırdığım kadarıyla kafama yatan bir sistemi seçip bazı parçalarını özelleştirdim. Bu fiyatlara bu sistem iyi midir? Önerilere açığım.
Not: H610 anakart modellerindeki farkları bilmediğim için değiştirmedim. Oynadığım birkaç oyunda çok büyük dosya boyutlarında modlar kullandığımdan dolayı ve SSD'yi doldurmamak amacıyla ekstra 1TB HDD takmak istiyorum. İşletim sistemini SSD'ye kurduracağım. Son olarak seçtiğim hazır sistemde HDD seçeneklerinde Seagate'in 2TB'lığı var fakat ben 1TB'lık olanını kullanmak istiyorum. Bu sistemde kullanabilir miyim?
Düzeltme: Biraz araştırınca Windows 11 Home OEM almaya karar kıldım. Böyle olunca da attığım sistemin fiyatı 2000 lira kadar düşüyor.
Not: H610 anakart modellerindeki farkları bilmediğim için değiştirmedim. Oynadığım birkaç oyunda çok büyük dosya boyutlarında modlar kullandığımdan dolayı ve SSD'yi doldurmamak amacıyla ekstra 1TB HDD takmak istiyorum. İşletim sistemini SSD'ye kurduracağım. Son olarak seçtiğim hazır sistemde HDD seçeneklerinde Seagate'in 2TB'lığı var fakat ben 1TB'lık olanını kullanmak istiyorum. Bu sistemde kullanabilir miyim?
Düzeltme: Biraz araştırınca Windows 11 Home OEM almaya karar kıldım. Böyle olunca da attığım sistemin fiyatı 2000 lira kadar düşüyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: